הרהורים לגבי ניתוח לאסק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הרהורים לגבי ניתוח לאסק
    שירלי
    11/01/2014

שלום רב,
    לפני כחודש עברתי בדיקת התאמה ב״עיניים״, נמצאתי מתאימה לניתוח בשיטת lasek וויב פרונט בלבד עקב קרניות דקות, נאמר לי ש 472 -478 מיקרון. המספר במשקפיים בעין שמאל -5 עם רבע צילינדר ובעין ימין -4.25. יש לציין שעין שמאל שלי היא עין עצלה מגיל צעיר בדרגה נמוכה יחסית (דרגה 10) וישנה פזילה סמויה עקב כך. את הניתוח אני אמורה לעבור אצל ד״ר לוינגר שמואל.
    יש לי חששות רבים ככל שמועד הניתוח קרב, אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח אבל חוששת בגלל עובי הקרניות שלי שמעלה את הסיכוי לסיבוכים והחלמה מהניתוח ובנוסף פוחדת שתהיה לי פזילה בעין העצלה שלי באמצע הניתוח דבר שיפגע בהצלחתו ובנוסף דואגת שתהיה החמרה בפזילה.
    אשמח לשמוע חוות דעת רפואית נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הרהורים לגבי ניתוח לאסק

הוספת תגובה

• הרהורים לגבי ניתוח לאסק - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    12/01/2014

שלום רב,
    קשה לי להתיחס לגבי סוג הניתוח מאחר וחסרים לי נתונים נוספים הקשורים בבדיקת ההתאמה. מצד שני לגבי הפזילה במידה ואין פזילה עם עדשות מגע הסיכוי שתופיע לאחר הניתוח הוא נמוך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו