מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת משקפיים בשיטה LASEKש23/05/2014
יום טוב ביום שלישי האחרון עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטה
LASEK WAVEFRONT ובסוף הניתוח סמו לי עדשה מהניתוח אני מרגיש תחושה של אי נוחות בעיין במהלך כל היום ובלילה מתוך שינה יש לי עוד יותר כאבים של אי נוחות ומחוסר ברירה אני סם בעיין טיפות הרדמה ולוקח כדור וליום שהוליום לא עוזור לי אני קם כל שעה אני חושב שהעדשה לא זזה לי יש לציין שאני מקפיד על כל הטיפות
שאלה
1} עם עד שמורידים לי את העדשה שזה עד יום שני יכאב לי ?
2}אני מנסה שלא לעזר בטיפות הרדמה עם אני עושה נזק שאני סם אותם ?
יש לציון שאני גם לוקח כדורי הטביל שלא עוזרים לתחושת האי נוחות
בתודה מראש ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת משקפיים בשיטה LASEK - תגובה
ד``ר אליה לוינגר23/05/2014שלום רב,
לצערי הרב כל התופעות שאתה מתאר הן חלק מתהליך ההחלמה של הניתוח. אני מאמין שעוד כ 24 שעות תהיה הטבה משמעותית. סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעוד שאלה
ש24/05/2014סליחה על ההפרעה יש עוד שאלה מי תחילת היום יש לי טשטוש בעיין
זה בסדר או שיש זה בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך לשאלה
ש24/05/2014שחכתי לציין שזה טשטוש שאני לא רואה ממש מטושטש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר27/05/2014שלום רב,
סבלנות ככל הנראה עד שכתבתי את התשובה כנראה הראיה משתפרת. מאחר ומדובר בניתוח עם קצב החלמה איטי יותר זהו מצב הדברים. בכל מקרה יש גם מעקב צמוד של הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)