שיטת smile

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שיטת smile
    ג
    28/05/2014

שלום, רציתי לדעת מה ידוע על השיטה החדשה להסרת משקפיים smile?
    נראה שיש בה את כל היתרונות. האם אחוז הסיבוכים בה נמוך?
    אשמח אם תוכל לפרט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שיטת smile

הוספת תגובה

• שיטת smile - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    29/05/2014

שלום רב,
    שיטת הsmile חדשה, היא לא מתאימה לכל מטופל, בדרך כלל מדובר במספרים בינוניים, לא ברור האם ניתן לבציע תיקון במידה ותהיה נסיגה במספר ולא ניתן לבציע תיקונים בשיטה הממוחשבת. אני ממליץ בהמשך לפנות לבדיקת התאמה לראות האם השיטה מתאימה עבורך.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת SMILE

פרופ' קיזרמן
    11/07/2014

שיטת SMILE מתאימה למספרים בין -2 ל -10. יש לה יתרון על פני LASIK שהיא לא מצריכה את חיתוך הקרנית ועל כן אינה מחלישה כל כך את הקרנית וגם יוצרת פחות יובש. מהניסיון שלי התוצאות הן טובות מאד.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור אור שלום

אור
    17/07/2014

לפני כשבועיים התקשרתי אליכם על מנת לתאם פגישת התאמה במיוחד בשביל שיטת סמייל.
    אני בעל מינוס 2 בשתי העיניים וצלינדרים של 0.5 ו0.75.
    בשיחה הטלפונית נאמר לי כי השיטה אינה מתאימה לי וכי המספר צריך להיות לפחות מינוס 3.
    לפי מה שאתה כותב פה אני כן מתאים לשיטה וכן כדאי לי לבוא לבדיקה?
    יש לציין שאני לא מעוניין בשיטה ניתוחית אחרת.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו