מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל - תיזמון הניתוחאפי19/06/2014
שלום
אני בן 42
מגיל 17 אני עם משקפיים, התחלתי עם מינוס 1 לאחר כמה שנים הגעתי ל מינוס 3 וזה המצב כבר 20 שנה לערך.
בזמן האחרון אני שם לב שיותר נח לי להסיר את המשקפיים לקריאה של דברים קטנים.
מעולם לא היו צילינדרים וכדומה.
השאלה
האם נכון לצפות שעליה בגיל תוריד את המספר בקוצר הראיה ? מה הסיכוי שזה מתקזז ?
אם אכנס לניתוח לתיקון הראיה, האם אוכל בהמשך כשאהיה "רחק רואי" לעשות ניתוח נוסף לתיקון הפוך או שכבר עדיף לי להמתין שיתקבע המספר לקרוב ורק אז להינתח?
האם "רוחק ראיה" יתקבע בכלל או שזו הידרדרות עד הקבר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל - תיזמון הניתוח - תגובה
ד``ר אליה לוינגר20/06/2014שלום רב,
ראשית קשה להעריך את מידת השינוי והאם יקרה הדבר במספר. מאחר ואתה מעל גיל 42 יש נסיגה ביכולת לעשות פוקוס לקרוב. בדרך כלל במטופלים מעל גיל 40 אני מבצע ניתוח בשיטת נונוויזן ז"א עין אחת מתוקנת לרחוק ועין שניה אני משאיר שארית מספר לקרוב. על מנת שהמטופל יקבל תחושה איך הטיפול "עובד" אני מבצע סימולציה שלו עם עדשות מגע ובמידה והמטופל מתאים אפשר לבצע את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)