מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנתיים לאחר ניתוח לייזראלעד30/07/2014
שלום ד"ר
לפני כשנתיים ביצעתי ניתוח לייזר, בשיטת intralasik
לאחרונה מזה זמן מה שעין שמאל שלי אדמומית בעיקר בחלק בחיצוני של הלבן, קרוב לאישון. בנוסף אני מרגיש שהראייה שלי בעין הזו היא שונה מעין ימין, העין מתעייפת מהר ואני רואה בה מטושטש בשעות הלילה ובאופן כללי פחות טוב מעין ימין.
מאז הניתוח אני ממשיך עד היום עם טיפות של viscotears מדי פעם כי אני מרגיש שזה קצת עוזר לי , אך ללא שום המלצה או משהו. בעבר שבאתי לביקורת של חודש לאחר הניתוח הרופא אמר לי שיש לי יובש בעין, ולכן אני חושב שזה משהו שמלווה אותי עד היום.
רציתי לדעת אם מדובר בתופעה מוכרת, האם יש איזושהי תרופה לעין שנועדה גם לטווח הארוך שלאחר הניתוח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנתיים לאחר ניתוח לייזר - תגובה
ד``ר אליה לוינגר01/08/2014שלום רב,
ככל הנראה מדובר ביובש אני ממליץ לשקול לפנות לרופא המטפל לביקורת ויתכן מאוד והוא יוכל להמליץ על טיפול לטווח ארוך יותר ולהקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)