מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי ניתוח לפני 4 שניםמירב05/08/2014
לפני 4 שנים עברתי ניתוח, הראייה שלי אומנים כמעט 6/6 , אבל העיניים שלי חלשות ורואה השתקפויות ואת הכתוביות של הטלוויזיה אני רואה כפול. יותר מזה כאשר אני עוברת ממצב למצב אני רואה מטושטש לכמה דקות.
בקיצור לא מרוצה. הייתי במכון כמה פעמיים ולא התייחסו לבעייה, רק כאשר עשיתי בירור במקומות אחרים נאמר לי שהאישון שלי עבר ניתוח חלקי. שאלה 1) האם זוהי רשלנות רפואית? 2) האם טיפות אלפא p יכולות לעזור? 3) האם יש ניתוח להשלמת הניתוח הקודם והאם זה מסוכן ? והאם כדי לי לעבור את זה באותו מקום יש להם מכונה של אלברטו 400?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שזה בעזרת שיוף
מירב06/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשכחתי לציין שזה בעזרת שיוף - תגובה
ד``ר אליה לוינגר07/08/2014דקלה שלום,
קשה לי להעריך מה הכוונה לניתוח חלקי של האישון. אפשר לנסות אלפגן הטיפול יכול לעזור. אני ממליץ בכל מקרה לפנות שוב לרופא המטפל לבדיקה יתכן ויש לו פתרון חדש לבעיה שאת מציגה.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעברתי ניתוח לפני 4 שנים - תגובה
ד``ר אליה לוינגר07/08/2014שלום רב,
ראי תשובה לשאלתך בפורום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתגובה למירב
הדר12/09/2014היי, אם אפשר לציין באיזה מכון עשית את הניתוח,שלא אתקרב לשם! תודה ורפואה שלמה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)