עברתי ניתוח לפני 4 שנים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עברתי ניתוח לפני 4 שנים
    מירב
    05/08/2014

לפני 4 שנים עברתי ניתוח, הראייה שלי אומנים כמעט 6/6 , אבל העיניים שלי חלשות ורואה השתקפויות ואת הכתוביות של הטלוויזיה אני רואה כפול. יותר מזה כאשר אני עוברת ממצב למצב אני רואה מטושטש לכמה דקות.
    בקיצור לא מרוצה. הייתי במכון כמה פעמיים ולא התייחסו לבעייה, רק כאשר עשיתי בירור במקומות אחרים נאמר לי שהאישון שלי עבר ניתוח חלקי. שאלה 1) האם זוהי רשלנות רפואית? 2) האם טיפות אלפא p יכולות לעזור? 3) האם יש ניתוח להשלמת הניתוח הקודם והאם זה מסוכן ? והאם כדי לי לעבור את זה באותו מקום יש להם מכונה של אלברטו 400?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עברתי ניתוח לפני 4 שנים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שזה בעזרת שיוף

מירב
    06/08/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שזה בעזרת שיוף - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    07/08/2014

דקלה שלום,

קשה לי להעריך מה הכוונה לניתוח חלקי של האישון. אפשר לנסות אלפגן הטיפול יכול לעזור. אני ממליץ בכל מקרה לפנות שוב לרופא המטפל לבדיקה יתכן ויש לו פתרון חדש לבעיה שאת מציגה.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח לפני 4 שנים - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    07/08/2014

שלום רב,
    ראי תשובה לשאלתך בפורום אחר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למירב

הדר
    12/09/2014

היי, אם אפשר לציין באיזה מכון עשית את הניתוח,שלא אתקרב לשם! תודה ורפואה שלמה!!!

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו