מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח אינטרלסיקחורחה06/08/2014
שלום,
עברתי לפני כמעט חצי שנה ניתוח INTRALASIK.
לאח הניתוח במשך חודש ראיתי טוב בעין ימין ופחות טוב בעין שמאל.בביקורות אמרו לי שזה יעבור. קיבלתי טיפות ליובד. וכבר שלושה חודשים אני שם טיפות ללהורדת לחץ תוך עיני. לאחר כחודש וחצי התחלתי לראות פחות טוב גם בעין ימין.
בביקורות, הייתי כבר ב4 כאלה, אמרו לי שהמח עוד לא התרגל, אמרו לי שעפ"י הבדיקות אני רואה 6/6 בעין ימין (למרות שאני לא מרגיש שאני רואה 100%) בעין זו ובעין שמאל יש לי מספר קטן (מן הסתם, לא היה אמור להיות). אמרו לי שזה טוב כי בגלל הגיל שלי זה יעזור לי לראות מקרוב אבל בינתיים אני מרגיש שאני רואה מטושטש
האם אתם יכולים לעייץ לי? או להמליץ לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תצפי לניסים
מירב06/08/2014גם לי זה קרה, הבעייה שלא אומרים את האמת. אם עברה חצי זה לא יסתדר מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלאחר ניתוח אינטרלסיק - תגובה
ד``ר אליה לוינגר07/08/2014שלום רב,
אם הגיל שלך סביב ה 40 שארית מספר בעין אחת באמת יכול לעזור לקריאה. אני ממליץ לחכות כחצי שנה ואם עדיין התוצאה לא מספרת לשוב לרופא ולשוחח עימו.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)