לאחר ניתוח אינטרלסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח אינטרלסיק
    חורחה
    06/08/2014

שלום,

עברתי לפני כמעט חצי שנה ניתוח INTRALASIK.
    לאח הניתוח במשך חודש ראיתי טוב בעין ימין ופחות טוב בעין שמאל.בביקורות אמרו לי שזה יעבור. קיבלתי טיפות ליובד. וכבר שלושה חודשים אני שם טיפות ללהורדת לחץ תוך עיני. לאחר כחודש וחצי התחלתי לראות פחות טוב גם בעין ימין.
    בביקורות, הייתי כבר ב4 כאלה, אמרו לי שהמח עוד לא התרגל, אמרו לי שעפ"י הבדיקות אני רואה 6/6 בעין ימין (למרות שאני לא מרגיש שאני רואה 100%) בעין זו ובעין שמאל יש לי מספר קטן (מן הסתם, לא היה אמור להיות). אמרו לי שזה טוב כי בגלל הגיל שלי זה יעזור לי לראות מקרוב אבל בינתיים אני מרגיש שאני רואה מטושטש
    האם אתם יכולים לעייץ לי? או להמליץ לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח אינטרלסיק

הוספת תגובה

• אל תצפי לניסים

מירב
    06/08/2014

גם לי זה קרה, הבעייה שלא אומרים את האמת. אם עברה חצי זה לא יסתדר מנסיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח אינטרלסיק - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    07/08/2014

שלום רב,

אם הגיל שלך סביב ה 40 שארית מספר בעין אחת באמת יכול לעזור לקריאה. אני ממליץ לחכות כחצי שנה ואם עדיין התוצאה לא מספרת לשוב לרופא ולשוחח עימו.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו