שישה ימים לאחר ניתוח אינטראלאסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שישה ימים לאחר ניתוח אינטראלאסיק
    אסי
    25/08/2014

שלום רב.
    אני קצת מטורד.
    עובי הקרנית שלי מבדיקות שערכתי בשני מכונים טרם הניתוח היה 5.6 ו - 5.58.
    בשני המכונים נאמר לי שנתוניי טובים ושאני מועמד לכל אחד מסוגי הניתוחים שארצה (גיל 28), וכך נועצתי על ידם שכדאי ואעבור את הניתוח בשיטה הנל.
    כעת אני כשישה ימים לאחר הניתוח ואני די מוטרד.
    לא נראה שחל שיפור משמעותי מיום הניתוח ועד עכשיו בראייתי. תחושתי היא שנותרתי עם חצי מספר, אולי אפילו מספר שלם. טרם הניתוח הייתי עם מספר נמוך יחסית, 3 בכל עין, ובעין השמאלית הייתה תוספת של מספר אחד של צילנדר.
    מחוץ לכתלי הבית אני מסתדר היטב ולא חש לקות כלשהי למרות שלא הגעתי ל 6/6 (מבדיקה ביתית שערכתי, תוצאתי הייתה 6/10 אולי אפילו יותר). אבל בסביבת הבית ובתנאי התאורה הביתיים אני מתחיל לחוש את חוסר הנוחות בעיניי, בעבודה מול המחשב קיים קושי מסויים, טקסט קצת מרוח, בקריאה קיימת חוסר נוחות מסויימת (סוג של חוסר חדות), הייתי רגיל בעבר לעבוד עם פרטים קטנים ומזעריים כגון ניתוח פלאפונים ותיקונם, מחשבים וכו'... זה קצת מדכא, אני מקווה שזה יחלוף.
    האם קיים סיכוי שראייתי תמשיך להתחדד, למרות שלא חל שיפור משמעותי מיום הניתוח שממנו חלף כמעט שבוע? האם הסטטיסטיקה נותנת לי תקווה עדיין?
    תודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שישה ימים לאחר ניתוח אינטראלאסיק - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    30/08/2014

שלום רב,

כנראה שהראיה כבר השתפרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו