מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- PRK+WAVE FRONTיפעת11/09/2014
הייתי בהתיעצות לגבי הסרת מישקפים בלייזר- אני במיספרים בכל עין של 7.25 וצילינדר, הומלץ לי על הניתוח PRK+WAVE FRONT
הרופא אמר שזה ניתוח כואב, מכיון שאני חרדתית והפחד שלי הוא מאיבוד שליטה(לא לראות)בתוספת כאב מפחיד אותי מאוד.
האם מישהו עבר את הניתוח הזה?מוכנים להסביר לי עד כמה כואב?האם לא אוכל לראות כלל מ"ס ימים אחרי הניתוח?על מה מדווחים המנותחים בניתוח הזה מבחינת כאב וראיה?אנא אשמח לתשובה.
האם הכאב הוא ניסבל, מ1-10 כמה כואב?מנסיונך/כם על מה דיווחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי את הניתוח לפני שבועיים
דוד21/09/2014יש לציין שזה משתנה מאדם לאדם ומתוך כמה חברים שלי שעשו ניתוח דומה, לכל אחד תהליך ההחלמה היה קצת שונה.
בכל אופן הניתוח עצמו לא כואב בכלל, למעט תפיסת העפעף שזה שניה של חוסר נעימות, לא משהו נוראי. השעתיים לאחר הניתוח את מרגישה אחלה, אח"כ כבר מתחילה לראות ממש מטושטש, מסונוורת מכל דבר, באותו יום היו כאבים די חזקים, שום כדור לא הרגיע, אבל בואי נאמר שאם שברת איזו עצם בחיים שלך אז לשבור עצם יותר כואב.
למחרת חלה ירידה משמעותית בכאב. לאחר עוד יום לא הרגשתי כאב כלל.
אבל שןב- זה משתנה מאדם לאדם.
שלושה ימים לאחר הניתוח כבר הרגשתי וראיתי הרבה יותר טוב.
לאחר ארבעה ימים כבר הלכתי ברחוב וקראתי שלטים, והסתנוורתי הרבה פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהPRK+WAVE FRONT - תגובה
ד``ר אליה לוינגר02/10/2014שלום רב,
דרגת הכאב יכולה להיות משמעותית והדבר הוא מאוד אישי חלק מהמטופלים מאוד סובלים (דרגה 10) וחלק פחות. חשוב לדעת שעקב המספר הגבוה יש צורך בתקופת החלמה ארוכה ובחלקה הראיה עלולה להיות מטושטשת וברור שתהיה כך בימים הראשונים אך לא מדובר בעיוורון.
בברכה,
דר' אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)