טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, ביצעתי השבוע בדיקת התאמה במכון "עיניים" ונמצאתי מתאים. הרופא המליץ לי לעשות ניתוח בשיטת Lasek אך הוא לא הציע לי לבצע שדרוג wavefront. התקשרתי למכון עיניים לשאול מדוע לא הוצע לי לשדרג את הניתוח בWavefront והם אמרו שישנם הרבה אנשים שלא ממליצים להם לעשות שדרוג wavefront כיוון שזה לא ישפר להם את הראייה. האם הגיוני שעם ובלי Wavefront תוצאות הניתוח יהיו דומות? באילו מקרים שדרוג הניתוח בWavefront אינו נדרש? יש לציין שאני מוכן להשקיע את הכסף אפילו לצורך שיפור קל בראייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בחלק מהמקרים במהלך המדידות מתגלה שהעיוותים בקרנית הם לא גדולים ולא מצריכים שימוש בטכנולוגית ה wave front. בכל מקרה ניתן להוסיף פרופיל נתוחי זה בכל טיפול. אני ממליץ לפנות לשיחה שוב עם המנתח.
בברכה, ד"ר אליה לוינגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר