התלבטות בין 2 סוגי הניתוחים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• התלבטות בין 2 סוגי הניתוחים
    אסי
    20/02/2015

שלום

נמצאתי מתאים לניתוח PRK ואינטרלאסיק. אני לא יודע מה לבחור ואשמח להתייחסותך בקשר לקריטריונים הבאים איזה ניתוח עדיף לי, תודה.
    1. היום עם משקפיים אני מרגיש שבלילה אני לא רואה כל כך טוב.
    2. יש לי בעיית יובש בעיניים שהובחנה כבלאפריטיס בעבר. בעיקר בבוקר. שמעתי שPRK טוב יותר ליובש. האם נכון?
    3. האם החיתוך בשיטת האינטראלסיק פוגע/מחליש את הקרנית?
    יש לי מספר 7 בכל עין עם צילינדר של כ-1. הבנתי שבחיתוך כוח הקרנית במספרים כאלה יורד בכ-220 מיקרון ובעתיד זה יפגע בי אם תהיה לי בעיה בקרנית.
    4. יש ניתוח שהוא יותר כואב? שמעתי שבחיתוך יש שטפי דם אחרי הניתוח?
    5. אני מאמן חדר כושר ומשחק כדורסל. שמעתי שעדיף בגלל זה לעשות PRK? האם פגיעה בכדורסל באיזור העין יכולה לפתוח את החיתוך?
    6. אם אני עושה את ניתוח החיתוך האם בעתיד ויחזור לי המספר, האם אני לא יכול לעשות תיקון נוסף?

אני ממש מתלבט איזה ניתוח לעשות, אשמח אם בהתאם לשאלות הנ"ל תוכל לעזור לי.

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    התלבטות בין 2 סוגי הניתוחים

הוספת תגובה

• התלבטות בין 2 סוגי הניתוחים - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    21/02/2015

ש0לום רב,

נראה לי שאת כל המידע אתה יודע. אני לא חושב שהמטופל צריך לבחור את הניתוח. יש עוד פרמטרים שיש צורך לדעת אותם על מנת להחליט על סוג הניתוח. אני ממליץ לפנות שוב לרופא המנתח לשיחה מעמיקה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו