מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות בין 2 סוגי הניתוחיםאסי20/02/2015
שלום
נמצאתי מתאים לניתוח PRK ואינטרלאסיק. אני לא יודע מה לבחור ואשמח להתייחסותך בקשר לקריטריונים הבאים איזה ניתוח עדיף לי, תודה.
1. היום עם משקפיים אני מרגיש שבלילה אני לא רואה כל כך טוב.
2. יש לי בעיית יובש בעיניים שהובחנה כבלאפריטיס בעבר. בעיקר בבוקר. שמעתי שPRK טוב יותר ליובש. האם נכון?
3. האם החיתוך בשיטת האינטראלסיק פוגע/מחליש את הקרנית?
יש לי מספר 7 בכל עין עם צילינדר של כ-1. הבנתי שבחיתוך כוח הקרנית במספרים כאלה יורד בכ-220 מיקרון ובעתיד זה יפגע בי אם תהיה לי בעיה בקרנית.
4. יש ניתוח שהוא יותר כואב? שמעתי שבחיתוך יש שטפי דם אחרי הניתוח?
5. אני מאמן חדר כושר ומשחק כדורסל. שמעתי שעדיף בגלל זה לעשות PRK? האם פגיעה בכדורסל באיזור העין יכולה לפתוח את החיתוך?
6. אם אני עושה את ניתוח החיתוך האם בעתיד ויחזור לי המספר, האם אני לא יכול לעשות תיקון נוסף?
אני ממש מתלבט איזה ניתוח לעשות, אשמח אם בהתאם לשאלות הנ"ל תוכל לעזור לי.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין 2 סוגי הניתוחים - תגובה
ד``ר אליה לוינגר21/02/2015ש0לום רב,
נראה לי שאת כל המידע אתה יודע. אני לא חושב שהמטופל צריך לבחור את הניתוח. יש עוד פרמטרים שיש צורך לדעת אותם על מנת להחליט על סוג הניתוח. אני ממליץ לפנות שוב לרופא המנתח לשיחה מעמיקה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)