התלבטות לגבי ניתוח תיקון

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• התלבטות לגבי ניתוח תיקון
    קרן
    26/03/2015

עברתי לפני יותר מ-10 שנים ניתוח להסרת משקפיים. היה לי מספר גדול מאד. הניתוח לא נחל הצלחה ודי מהר נאלצתי לחזור להשתמש במשקפיים, אך במספרים נמוכים בהרבה.
    היום המספר שלי כבר יציב יותר מ-5 שנים והרופא המליץ על ניתוח תיקון באחת מהעיניים, מה שאמור לפתור גם את בעיית הראייה מקרוב איתה איאלץ להתמודד בקרוב ( אני בת 41 ). שאלתי היא מה ידוע על הסתגלות לראייה באיכות סבירה, לקרוב ולרחוק, בניתוח מסוג זה? אני נוהגת הרבה, קוראת הרבה ומשתמשת הרבה במחשב ומודאגת שאולי יפגום באיכות הראייה באחת מפעילויות אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    התלבטות לגבי ניתוח תיקון

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי ניתוח תיקון - תגובה

פרופ` אירית בכר
    05/04/2015

מומלץ לבצע הדמיה של מספר ימים בעזרת עדשת מגע בעין המתוכננת לניתוח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי ניתוח תיקון - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    09/04/2015

שלום רב,

ההתלבטות שלך מובנת מאוד. אפשר לשקול ביצוע סימולציה של התיקון שמוצע לך. הדבר יוכל לתת לך הערכה במה מדובר והאם את יכולה להסתגל למצב החדש.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו