שאלה חשובה לפני ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה חשובה לפני ניתוח
    סיון
    14/08/2015

הי שלום אני עומדת לעשות ניתוח לייזר בעיניים בעוד כחודש וכמובן שאני מלאת חששות.
    רציתי לדעת אם שינוי של מספר שלם בכל עין ו0.5 צילנדר בשנה ו-3 חודשים נחשבים עלייה משמעותית ולא יציבה?
    בנוסף האם לאחר הניתוח יש צורך להרכיב משקפי שמש היקרות והרציניות או שכל משקף יתאים?
    רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה חשובה לפני ניתוח

הוספת תגובה

• נ.ב

סיון
    14/08/2015

אם זה רלוונטי אני בת 19 ולפני שנה ו3 חודשים נבדקתי באותה רשת בסניף אחר, שם המליצו לי להמתין 9 חודשים ולחזור לבדיקות. חזרתי לאחר שנה ו3 חודשים עם עלייה של מספר 1 בכל עין ו0.5 צילנדר. אינני יודעת אם הסניף היה מעודכן בשינוי ואני מאוד חוששת מנסיגה לאחר הניתוח. ולכן חשוב לי לדעת האם זה משמעותי. תודה תודה וסליחה על החפירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    19/08/2015

שלום רב,
    עליה קטנה במספר לא משמעותית. מעבר לכך, צריך להשוות את המספרים בבדיקה עם מספרי המשקפיים והעדשות.
    רצוי להשתמש במשקפי שמש בעלות עדשות איכותיות. יקר או לא זה לרוב עניין של אופנה וטעם. מצד שני זול מידי עלול להחשיד לעדשות לא מספיק איכותיות

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

סיון
    20/08/2015

אז האם עלייה של מספר שלם בכל עין ( מ2.75 בעין שמאל ל-3.75 , ובעין ימין מ2.50 ל3.50)בשנה ו-3 חודשים הינה קטנה או לא?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    09/09/2015

שוב שלום.
    עליה מעל חצי מספר בשנה מצביעה על מספר שעדיין לא יציב.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו