הפחתת המספר בלייזר - רוחק ראייה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הפחתת המספר בלייזר - רוחק ראייה
    אורי
    17/10/2015

שלום
    מאז שאני זוכר את עצמי אני עם משקפיים עם פלוסים גבוהים 8.5 כמו כן גם צילנדרים -3 ,לפני כשנתיים נבדקתי בכמה מקומות להסרת משקפיים ונמצאתי לא מתאים, שבוע שעבר רציתי לנסות את מזלי שוב ונסעתי לבדיקת התאמה אצל דר אריאל ונדר בiclinic, והוצג בפני שתי אפשריות , או להסיר את המשקפיים לגמרי אך הקימור של הקרנית יהיה באזור ה52 דיופטר שכיום מקובל שבמעל 49 החדות ראיה נפגעת , או להגיע ל 49 ולהישאר עם מספר נמוך יחסית , כרגע התחושה שלי היא ללכת על האפשרות הפחות מסוכנת וללכת על הפחתת המספר , האם גם בזה יש סיכון גדול ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל תעשי

הילה
    27/10/2015

אם מספרים כאלה אל תעשי ניתוח לייזר בשום פנים!!! אני יודעת שקיימת האפשרות להשתלת עדשה תוך עינית. לא ידוע לי אם עושים את זה גם בארץ (תנסי אולי במרפאת עיניים של ד"ר לוינגר ) למספרים כמו שלך אבל אני מכיר כמה מקומות מובילים באירפה שעושים זאת בוודאות. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת המספר בלייזר - רוחק ראייה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    01/11/2015

אורי שלום,

לצערי אין באפשרותי לענות על שאלה זו, ללא בדיקה רפואית מקיפה.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו