ניתוח לייזר או השתלת עדשה?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר או השתלת עדשה?
    אבישי
    09/05/2008

כפי שכתבתי בהודכה הקודמת, אני בעל מספר של 10 בשתי העיניים וצילינדר של כ 3.5 . נמצאתי מתאים לניתוח לייזר ואמרו לי שרוב הסיכויים שיישאר לי מספר של כ 1.5 בסופו של דבר (לאחר התיקונים). במקום אחר שהייתי המליצו לי על השתלת עדשה.
    משיחות מועטות שעשיתי בנושא הבנתי שהשתלת עדשה הוא ניתוח יותר מסובך לעומת הלייזר. השאלה שלי היא האם;משתלם; לעשות את ההשתלת עדשה לעומת הלייזר (ובכך להסתכן בניתוח יותר מסוכן) ? האם ההשתלה תוריד לי את כל המספר והאם ההשתלה באמת יותר מסובכת ומסוכנת מניתוח הלייזר?
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר או השתלת עדשה?

הוספת תגובה

• השתלת עדשה

פרופ' ישראל קרמר
    13/05/2008

השתלת עדשה תוריד לך את מרבית המספר, ייתכן ותצטרך תיקון לייזר לאחר השתלת עדשה עקב הצילינדר. זהו היתרון בהשתלת עדשה, כי יישאר לך עובי מספיק לתיקונים. אם תעבור לייזר בלבד, לא תוכל לעבור תיקונים בעתיד ותישרא עם מספר.
    יש כמובן סיכונים יותר בניתוח השתלה כי זהו ניתוח תוך עיני אך תוצאותיו מצויינות והוא מאפשר לך רזרבות בקרנית. אם הינך צעיר, כדאי מאד לקחת זאת בחשבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו