לאחר ניתוח לייזר - אשמח למענה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח לייזר - אשמח למענה
    ליאן
    24/04/2016

שלום ד״ר
    לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח לאסיק בשתי העיניים. מיד לאחר הניתוח ראיתי מעולה, ועכשיו בשבוע האחרון אני לא רואה מרחוק, רואה מטושטש. לדוגמה- רואה מטושטש את הכתוביות בטלוויזיה, ובלילה בכביש לא רואה בכלל את השלטים וקשה לי לנהוג. האם הדבר קשור לטיפות שניתנו לי? ( שם הטיפות: סטרודקס) ובמידה וכן מתי להערכתך הראייה תשתפר? בנוסף אני רואה את הרמזורים כמו זיקוקים והדבר מסנוור מאד האם גם זה יעבור?

שאלה אחרונה, אני עובדת במקום עם אדים בעוצמה מאד חזקה (במטבח)
    ולפני שעברתי את הניתוח שאלתי את הד״ר האם אפשר לחזור לעבוד עם אדים הוא אמר שכן וטען שזה מעולה כי זה מרטיב את העין.
    חזרתי לאחר 4 ימים ונהפוך הוא, אני מרגישה שזה מייבש לי את העין ומרגישה צורך לשים טיפות. שאלתי היא- האם אדים בעוצמה רבה שכזו שמייבשים לי את העין יכולים להזיק לעיניים?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח לייזר - אשמח למענה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח לייזר - אשמח למענה - תגובה

פרופ` אירית בכר
    24/04/2016

אדים לא יזיקו לעין. בדמעות יש גם מרכיב שומני. לכן כדאי מאוד להשתמש בתחליפי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין בשאלה

ליאן
    26/04/2016

תודה על המענה אך טרם ענית לי על השאלה הראשונה- האם זה בסדר שאני עדיין לא רואה מרחוק אני רואה מטושטש, עד עד כדי קושי בנהיגה? זה לגיטמי? זה אמור לחלוף? (עברתי ניתוח לאסיק)
    תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין בשאלה - תגובה

פרופ` אירית בכר
    27/04/2016

המלצתי היא להגיע למרפאה בה נותחת לבדיקה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו