התלבטות בקשר לניתוח prk,ותהליך החלמה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• התלבטות בקשר לניתוח prk,ותהליך החלמה
    רונן
    21/06/2016

שלום,עברתי בדיקת התאמה בשתי מכונים שונים ונמצאתי מתאים לניתוח בשיטת prk,למרות שיש לי עיניים עצלות בשני העיניים עם צילנדרים גבוהים של -4 ומספרים של -6 בערך,עובי הקרנית שלי הוא 545 ואמרו שלאחר הניתוח אוכל לראות בערך 50-60 אחוז מקסימום,השאלה האם שווה לעבור את התהליך עם כל ההחלמה הקשה של prk בהורדת מספרים כאלה גבוהים?
    חשוב לומר שתמידי רציתי להוריד את המשקפיים אבל לאחר שהבנתי שהיכולת ראיה שלי לא תשתפר בצורה משמעותית אני שוקל זאת שוב.
    בנוסף שמעתי על טיפול חדשני המטפל בעיניים עצלות על ידי אימון העיניים נירו ויזן האם זה אכן עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התלבטות בקשר לניתוח prk,ותהליך החלמה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    26/06/2016

שלום רב,

אפשר תחילה לבצע "אימון" עם נוירוויזן או שיטה אחרת ובהמשך אם יש שיפור בראיה לשקול ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רונן
    26/06/2016

האם אתה חושב שבמצב של העיניים עכשיו,מומלץ לעבור את הניתוח בשיטת prk?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    26/06/2016

שלום רב,

צר לי אך קשה לי להעריך מאחר ולא ידועים לי כל נתוני הבדיקה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו