מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוש שנים אחרי ניתוח prk בעיית Starbursts בערבתומר31/08/2016
עשיתי ניתוח להסרת משקפיים לפני שלוש שנים. יש לי בעיות של starbusts בערב. אני בעיקר עובד בלילה ולמרות שדי התרגלתי לזה לפעמים אני מוצא את עצמי מתקשה להסתכל לאור. הלכתי למכון שבו הייתי והם לא סיפקו לי תשובה. אני רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות שזה יקל עליי.(משקפיים נגד סינוור) . ביום אין לי בעיות ורואה 6-6.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלוש שנים אחרי ניתוח prk בעיית Starbursts בערב - תגובה
ד``ר אליה לוינגר31/08/2016שלום רב,
אפשר לנסות משקפיים עם פילטר צהוב, ובכל מקרה יש לבצע בדיקה חוזרת על מנת לבדוק את מקור הסינוור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמשקפיים עם עדשות צהובות
תומר01/09/2016אמרתי את זה לאופטימטריסית בקאר היא אומרת שאין צורך ושזה לא יעזור משקפיים עם עדשות צהובות. מקור הסינוור הוא מהניתוח לייזר שזה חלק מהתופעות לוואי שאמורות לעבור אבל לי לא עברו. היא ניסתה לעשות לי מניפולציות שזה ככה בלי קשר. אני יודע שזה מהניתוח ומנסה למצוא פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמשקפיים עם עדשות צהובות - תגובה
ד``ר אליה לוינגר01/09/2016שלום רב,
אפשר ללכת לחנות אופטיקה אשר מוכרת משקפיים אלה בערב לנסות אותם ולצאת החוצה לרחוב. אם יש הטב מסויימת לקנות אם לא לפחות היה ניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהיש צורך בהזמנה של המשקפיים האלה
תומר01/09/2016למה אתם במכונים שלכם לא מחזיקים משקפיים מהסוג הזה ? אני צריך להזמין משקפיים שבספק אם הם עוזרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהיש צורך בהזמנה של המשקפיים האלה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר03/09/2016שוב שלום,
בחלק נחנויות האופטיקה המשקפיים ככל הנראה זמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)