תחושת לכלוך בעין חודש לאחר לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• תחושת לכלוך בעין חודש לאחר לייזר
    מיכל
    11/11/2016

עברתי לפני חודש ושבוע בערך ניתוח מסוג לאסיק. אני כרגע משתמשת בטיפות נגד יובש, והיום לאחר ששמתי טיפה בעין שמאל הרגשתי מן "לכלוך" או משהו בתוך העין. כשהסתכלתי לא ראיתי כלום אבל עדיין אני מרגישה משהו. חכיתי שעה בערך ושמתי שוב את הטיפות בתקווה שזה יעבור וזה לא עבר. זה הגיע למצב עכשיו שזה נורא מעצבן ומציק אפילו לפתוח את העין, כי אני מרגישה שיש משהו. זה לא קרה לי לפני ואני קצת לחוצה. יכול להיות שהמתלה זז וזה מה שאני מרגישה? איך יודעים אם הוא זז? רק מציינת- הראיה שלי בעין זאת לא השתנתה, אני רואה טוב כמו שראיתי לפני.
    וגם- אחותי אומרת שהיא רואה איזה שהוא קו כזה מתחת לאישון, הגיוני שהיא רואה את החיתוך של המתלה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושת הלכלוך עברה.

מיכל
    11/11/2016

כנראה שאכן היה לי משהו בעין, ולאחר שטיפה במים ונסיונות להוציא אותו עם האצבע זה הצליח. (ד"א, יכול להיות שהזזתי/פגעתי במתלה כשניסיתי להוציא את הלכלוך? זה הגיוני? הראייה שלי לא השתנתה)
    במידה והמתלה זז איך אני אדע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת ליכלוך

ד``ר אליה לוינגר
    12/11/2016

שלום רב,
    במידה והמיתלה זז יש ירידה משמעותית בראיה. בהמשך ובמידה ואת לא חשה בטוב ממליץ על בדיקת רופא עיניים.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו