מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת לכלוך בעין חודש לאחר לייזרמיכל11/11/2016
עברתי לפני חודש ושבוע בערך ניתוח מסוג לאסיק. אני כרגע משתמשת בטיפות נגד יובש, והיום לאחר ששמתי טיפה בעין שמאל הרגשתי מן "לכלוך" או משהו בתוך העין. כשהסתכלתי לא ראיתי כלום אבל עדיין אני מרגישה משהו. חכיתי שעה בערך ושמתי שוב את הטיפות בתקווה שזה יעבור וזה לא עבר. זה הגיע למצב עכשיו שזה נורא מעצבן ומציק אפילו לפתוח את העין, כי אני מרגישה שיש משהו. זה לא קרה לי לפני ואני קצת לחוצה. יכול להיות שהמתלה זז וזה מה שאני מרגישה? איך יודעים אם הוא זז? רק מציינת- הראיה שלי בעין זאת לא השתנתה, אני רואה טוב כמו שראיתי לפני.
וגם- אחותי אומרת שהיא רואה איזה שהוא קו כזה מתחת לאישון, הגיוני שהיא רואה את החיתוך של המתלה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת הלכלוך עברה.
מיכל11/11/2016כנראה שאכן היה לי משהו בעין, ולאחר שטיפה במים ונסיונות להוציא אותו עם האצבע זה הצליח. (ד"א, יכול להיות שהזזתי/פגעתי במתלה כשניסיתי להוציא את הלכלוך? זה הגיוני? הראייה שלי לא השתנתה)
במידה והמתלה זז איך אני אדע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתחושת ליכלוך
ד``ר אליה לוינגר12/11/2016שלום רב,
במידה והמיתלה זז יש ירידה משמעותית בראיה. בהמשך ובמידה ואת לא חשה בטוב ממליץ על בדיקת רופא עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)



