טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בן 38, מרכיב משקפיים כ-20-21 שנה. נתוני הראיה שלי: right eye: sph=-0.75, Cyl=0, Axis=0 left eye: sph=0, Cyl=-0.75, Axis=85 אני שוקל אם לבצע ניתוח לייזר לתיקון הראיה או לבצע השתלה תוך עינית. אני חושש במיוחד על העיניים שלי מהסיבות הבאות: 1. אני חירש ולכן אני מנסה לחפש את הניתוח הבטוח ביותר שאפשר. 2. אני מתכנת מחשבים, לכן אני גם צריך ניתוח שלא יגרום לי לבעיות בעתיד בעבודה מול מסכי מחשב. אני אשמח לתשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המלצתי הראשונית היא להימנע מכל התערבות שהיא. המספרים נמוכים מאוד ואינם מצדיקים כל ניתוח. כמובן שיתכן שינוי בעמדה זאת לאחר בדיקה מלאה אך הסיכוי לכך נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד