טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שבועיים לאחר ניתוח ובדיקת ביקורת מראה שיש לי בעין ימין -0.50 וצילינדר -0.50 בעין ימין ועוד -0.25 בעין שמאל. לפני הניתוח הייתי צילינדר -2 בשתי העיניים. אני ממש מרגישה צורך לשים משקפיים משום שמרחוק הראיה לא טובה. האם ניתן לעשות גזה דבר או שיש לחכות חודש שלם. קשה לי להאמין שעוד שבועיים באורח פלא אראה מושלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שארית מספר נמוך כפי שאת מתארת היא תופעה מוכרת. בדרך כלל יש שיפור הדרגתי ואיטי במצב ולכן יש להתאזר בסבלנות. כחודש אחרי הניתוח כבר ניתן להבחין במגמת השינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר