פלוס במספר אחרי 4 שנים אחרי PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• פלוס במספר אחרי 4 שנים אחרי PRK
    רחלי
    26/01/2017

היי,
    לפני 4 שנים עשיתי ניתוח PRK (היה לי מספר מאוד גבוה מינוס 10) היום 4 שנים לאחר הניתוח, עשיתי בדיקת עיניים אצל רופא עיניים מהקופה ונודע לי שבעין ימין יש לי מספר שהוא פלוס 1.5...
    מישהו נתקל בתופעה? מה מומלץ לעשות? האם צפוי שיפור\החמרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    פלוס במספר אחרי 4 שנים אחרי PRK

הוספת תגובה

• פלוס אחרי PRK

ד``ר אליה לוינגר
    26/01/2017

שלום רב,
    הפלוס שיש לך הוא בעצם תעודת הביטוח לכך שכשהמספר יסוג לא תהיה ירידה בראיה לרחוק. מצד שני לעיתים "הפלוס" הזה הוא מעט מפריע בקריאה מאומצת ועבודה מול המחשב. ברוב המקרים יש הטבה וירידה במספר. אם אין הפרעה בראיה ממליץ רק על מעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה, שאלה נוספת

רחלי
    26/01/2017

איך ייתכן אם כך שזה רק בעין אחת?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר אליה לוינגר
    27/01/2017

שוב שלום,
    לצערי אין לי הערכה מדוע זה כך, אך כמו כל דבר בגוף שלנו שבה בזוגות הם לא מתנהגים בצורה סימטרית.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• פלוס

ד``ר אליה לוינגר
    04/02/2017

שלום רב,
    כבר עניתי על שאלה זו אך בכל מקרה הדבר שכיח וממליץ רק מעקב.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו