טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום עברתי ניתוח אינטרהלאסיק לפני יומיים. הראיה מאוד התייצבה כבר 6 שעות לאחר הניתוח, אך עדיין קיימות בעיות של פוקוס שמניחה שיעברו בימים הקרובים. שאלותי הן: 1. משקפי המגן- האם יש צורך ממשי בשימוש בהן כל הזמן כשנמצאים בבית במשך שבוע? גם אם אני לצורך העניין עובדת או לומדת? 2. ניקוי ההפרשות על הריסים- הצטבר המון לכלוך, מה שמונע ממני לצאת מהבית (נראה מאוד לא סטרילי). האם ניתן לנקות? מדובר בעיקר על הריסים העליונים, וזה דבוק ממש חזק כך שמניחה שלא יהיה קל לנקות. 3. איפור באיזור העיניים- מה ההנחיה המדוייקת לגבי חזרה לאיפור וליכולת להסרתו מבלי לפגוע בעיניים?
תודה רבה מראש ושבת שלום
נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, 1 אין צורך במשקפי מגן במהלך השבוע ממליץ על משקפי שמש בחוץ 2 אפשר לקחת מים רתוחים שהתקררו ועם גזה נקיה לנקות את ההפרשות 3 יש הוראה לא להתאפר עד שבועיים מהניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר