מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רואה טוב יותר מחודש אחרי prkיאיר28/03/2017
היי עברתי ניתוח prk לפני יותר מחודש ב22.3 , קיבלתי זיהום בעין ימין לאחר שבוע הניתוח הלכתי למנתח והוא גירד לי את האפתיל שוב (הוא טען שמסיבה כלשהיא אולי מכה האפתיל לא נסגר טוב) הוא אמר לי זזה חא יפגע בתוצאה הסופית של הניתוח פשוט יקח יותר זמן עד שאני יגיד ל6/6 לאחר חודש קיבלתי מכה בעין שמאל לאחר שראיתי בה טוב (לא 66 אבל יחסית טוב) הלכתי לרופא והוא אמר אותו דבר שזה לא יפגע בתוצאה הסופית ופשוט יקח קצת יותר זמן עד שאני יגיע ל6/6 אני מאוד מודאג שהניתוח לא יצליח , עכשיו 28.3 אני רואה בעין ימית יחסית טוב ובעין שמאל פחות (בה קיבלתי את המכה ביום חמישי האחרון ה23.3) פרט לכך שאני קם בבוקר אני לא רואה טוב בכלל אולי כי העיניים יבשות כי שאני שם דמעות וסטרואידים זה עוזר , בצהריים אני רואה טוב ובערב (ובחושך אם אני במקום חשוך) אני רואה ממש מטושטש , רציתי לשאול
1. לדעתך הדוקטור צדק והמכה אכן לא תשפיע על התוצאה הסופית
2. למה אני לא רואה טוב בלילה
3.למה אני רואה מטושטש בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי PRK
ד``ר אליה לוינגר28/03/2017שלום רב,
קשה לי להתחייב ובטח להתחייב. מאחר והיתה חבלה עין לא מזמן יש צורך בסבלנות. בכל מקרה המספר יכול להתייצב עד 3 חודשים לאחר הניתוח. אני ממליץ המשך מעקב הדוק של הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאבל על פי הערכתך קיים סיכוי סביר שהמספר יתייצב?
יאיר29/03/2017עשיתי את הניתוח אצל ד"ר רוטנברג , ובוא נצא מנקודת הנחה שאחרי שלושה חודשים אני חס וחלילה לא יראה טוב מה עושים ניתוח מתקן? זה נורא מתסכל להיות בדאגה הזאת .. מה הסיכוי שזה יסתדר? ומה לגבי הראייה בבוקר ובערב שאני לא רואה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתגובה
ד``ר אליה לוינגר31/03/2017שלום רב,
במידה ובהמשך לא תהיה הטבה אני ממליץ על בדיקה מדוקדקת. עד אז המשך טיפול בתחליפי דמעות וטיפות לפי המלצת הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)