לא רואה טוב יותר מחודש אחרי prk

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לא רואה טוב יותר מחודש אחרי prk
    יאיר
    28/03/2017

היי עברתי ניתוח prk לפני יותר מחודש ב22.3 , קיבלתי זיהום בעין ימין לאחר שבוע הניתוח הלכתי למנתח והוא גירד לי את האפתיל שוב (הוא טען שמסיבה כלשהיא אולי מכה האפתיל לא נסגר טוב) הוא אמר לי זזה חא יפגע בתוצאה הסופית של הניתוח פשוט יקח יותר זמן עד שאני יגיד ל6/6 לאחר חודש קיבלתי מכה בעין שמאל לאחר שראיתי בה טוב (לא 66 אבל יחסית טוב) הלכתי לרופא והוא אמר אותו דבר שזה לא יפגע בתוצאה הסופית ופשוט יקח קצת יותר זמן עד שאני יגיע ל6/6 אני מאוד מודאג שהניתוח לא יצליח , עכשיו 28.3 אני רואה בעין ימית יחסית טוב ובעין שמאל פחות (בה קיבלתי את המכה ביום חמישי האחרון ה23.3) פרט לכך שאני קם בבוקר אני לא רואה טוב בכלל אולי כי העיניים יבשות כי שאני שם דמעות וסטרואידים זה עוזר , בצהריים אני רואה טוב ובערב (ובחושך אם אני במקום חשוך) אני רואה ממש מטושטש , רציתי לשאול
    1. לדעתך הדוקטור צדק והמכה אכן לא תשפיע על התוצאה הסופית
    2. למה אני לא רואה טוב בלילה
    3.למה אני רואה מטושטש בבוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי PRK

ד``ר אליה לוינגר
    28/03/2017

שלום רב,
    קשה לי להתחייב ובטח להתחייב. מאחר והיתה חבלה עין לא מזמן יש צורך בסבלנות. בכל מקרה המספר יכול להתייצב עד 3 חודשים לאחר הניתוח. אני ממליץ המשך מעקב הדוק של הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל על פי הערכתך קיים סיכוי סביר שהמספר יתייצב?

יאיר
    29/03/2017

עשיתי את הניתוח אצל ד"ר רוטנברג , ובוא נצא מנקודת הנחה שאחרי שלושה חודשים אני חס וחלילה לא יראה טוב מה עושים ניתוח מתקן? זה נורא מתסכל להיות בדאגה הזאת .. מה הסיכוי שזה יסתדר? ומה לגבי הראייה בבוקר ובערב שאני לא רואה טוב

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    31/03/2017

שלום רב,
    במידה ובהמשך לא תהיה הטבה אני ממליץ על בדיקה מדוקדקת. עד אז המשך טיפול בתחליפי דמעות וטיפות לפי המלצת הרופא.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו