טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפרופסור אבי סולמון שלום עברתי ניתוח להסרת משקפיים אינטרלאסיק אצל ד"ר לוינגר עצמו במכון עיניים לפני חודש במהלך חודש זה אני מושבתת חצי מהיום, מהבוקר העיניים שלי מעט אדומות ונפוחות אני לא מסוגלת להרים מבט ליותר ממספר דקות וזקוקה למשקפי שמש בחוץ לעיתים גם בבית אני שמה טיפות ההילו קומוד מדי שעה. בבדיקה אצל רופא המכון לפני שבועיים נאמר לי שיש לי יובש והוכנסו לי פלגים זמניים לתעלות הדמעות וכן השתמשתי בלוטמקס 3 פעמים ביום במשך שבוע. היות ולא היה שינוי משמעותי, הלכתי במיידי לרופא מומחה של הקופה (דר דוד חביב) הוא אמר שהלוטמקס לא עשה את העבודה והמליץ לקחת מקסידקס עוד 10 ימים, ואמר שתופעות אלו של החלמה בפרק זמן הזה היו אמורות לחלוף. אני לא רוצה לגרום נזק חס וחלילה לעין ולהכניס עוד ועוד סטראודים, מצד שני אם העיניים לא מתאוששות 1. מבקשת לשמוע את דעתך כיצד עלי לפעול ? 2. האם זה תופעה מוכרת שיש לה שם ? 3. האם עלי לטפל בזה בדחיפות או לשמוע לרופאים של המכון שאומרים שהזמן ירפא את זה ? 4. כל עצה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר