מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטת אינטראלאסיק לעומת prkחנה06/11/2017
שלום וברכה, אני בת 44 מרכיבה משקפיים מגיל 16, המספר בעין ימין -4.5 בשמאל -5.5, בשנה האחרונה נוסף לי גם הצורך במולטיפוקל. אני מזכירה במקצועי ורוב היום מול המחשב. הייתי בשני מכונים להסרת משקפיים בלייזר, האחר הציע לי שיטת אינטראלאסיק והשני prk(שניהם מונו וויז'ן) אילו שיקולים עליי להפעיל כדי להחליט מה הטוב ביותר בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטה של לייזר
ד``ר אליה לוינגר07/11/2017שלום רב,
השיקול לטכניקה ניתוחית נובע ממספר פרמטרים שהרופא המנתח לוקח בחשבון כגוןף עובי הקרנית, יציבות המספר ומיפוי קרנית. בסופו של יום התוצאות די דומות בשתי השיטות רק הדרך היא שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתוצאות לטווח ארוך
חנה07/11/2017תודה על תשובתך. ובאיזו מן השיטות התוצאות הן לטווח ארוך יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהחנה שלום
ד``ר עמי הירש07/11/2017אין הבדל מבחינת תןצאות לטווח ארוך בין השיטות השונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהחנה שלום
ד``ר עמי הירש20/11/2017אם נתוני בדיקתך מאפשרים איטראלאסיק הייתי ממליץ עליו בשל החזרה המהירה לחיי היום יום והתפקוד המקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח להסרת משקפיים לעיניים יבשות
חנה21/11/2017תודה על המענה. אשמח להתייחסות לעניין היובש בעיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהחנה שלןם
ד``ר עמי הירש03/12/2017אםאת מתאימה לאיטראלאסיק זו לדעתי האופציה הטובה יותר לנתוח בשל החזרה המהירה לתפקוד היום יומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשלום חנה
ד``ר עמי הירש28/12/2017שתי השיטות אכן מצויינות.
באם יש לך עובי קרנית מתאים , אין סיבה לא לבצע אינטראלאסיק שמאפשר חזרה מהירה לשגרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)