ניתוח להסרת משקפיים לעיניים יבשות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח להסרת משקפיים לעיניים יבשות
    חנה
    20/11/2017

שלום וברכה, נבדקתי ונמצאתי מתאימה להסרת משקפיים בלייזר, prk או אינטראלאסיק לפי בחירתי. עוד נמצא בבדיקה שיש לי בלוטות סתומות בעיניים זה בא לידי ביטוי כאשר אני שמה עדשות מגע, מרגישה את היובש בעיניים. בד"כ אני מרכיבה משקפיים ולא סובלת מיובש בעיניים. האם ישנה סבירות שאחרי הניתוח אסבול מיובש בעיניים שלא יחלוף? ואז אהיה תלויה בטיפות לעיניים לזמן בלתי מוגבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חנה שלום

ד``ר עמי הירש
    20/11/2017

אם ללא עדשות מגע אינך מרגישה יובש בעיניים ובבדיקה נמצא כי אינך סובלת מיובש הרי שאין מניעה מלבצע כל סוג נתוח.
    לעיתים נדירות ישנם מצבים בהם יש צורך בהרטבת העיניים בתכשירים חזקים מטיפות עיניים "רגילות" אך תופעת היובש חולפת ברוב המקרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חנה שלום

ד``ר עמי הירש
    03/12/2017

אם אינך סובלת מעיניים יבשות ברמת מחלה , ניתן לבצע כל אחת מסוגי הנתוחים. יש לדעת כי לאחר PRK בשגרה יש לקחת טיפות של דמעות מלאכותיות לפחות 3 חודשים.
    לעיתים נדירות עלינו להיעזר באמצעים אחרים מעבר לדמעות מלאכותיות להרטבת עיניים לאחר ניתוחי לייזר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חנה

ד``ר עמי הירש
    28/12/2017

בד,כ במהלך בדיקת ההתאמה מתבצעת גם ההערכה לגבי יובש בעיניים.
    אם את סובלת מיובש רק בעקבות הרכבת עדשות מגע - זו אינה סיבה לפסילה מטיפול לייזר על רקע יובש.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו