מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכונים לאחר ניתוח לייזרדניאל06/02/2018
היי,
חיפשתי במלא מקומות, ביניהם גם קראתי פה בפורום לגבי הסיכונים הכרוכים בניתוח. נאמר שבעת בדיקת ההתאמה הרופא יפרט ויסביר על הסיכונים ובגלל זה גם לא כתוב עליהם בשום מקום באתר (או שלפחות אני לא מצאתי). עשיתי שתי בדיקות במכון מכיוון שלאחר הבדיקה הראשונה הייתי צריך לחכות מסיבות מסויימות. השאלות שלי הן:
1. מהם הסיכונים והאחוזים שהם יקרו?
2. מה אחוזי הצלחות הטיפול בהם במקרה וקיימים?
3. למה אי אפשר לפרט את הסיכונים באתר ואפשר לשמוע עליהם רק מהרופא הבודק כאשר כל כך הרבה אנשים שואלים לגביהם בפורום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכונים
ד``ר אליה לוינגר08/02/2018שלום רב.
הפירוט הוא רב וארוך.
קשור לסוג הניתוח ולמבנה העין. אני מבין שקבלת פירוט על הסיכונים בבדיקות ההתאמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסיכונים
דניאל08/02/2018לא קיבלתי הסבר על הסיכונים. הסבירו לי רק על הסוג של הניתוח.
אני מבין שההסבר הוא ארוך, אבל אתם יכולים לכתוב אותו פעם אחת בשביל לענות להרבה אנשים שמחפשים תשובה לשאלה הזאת במקום לקבל הסבר (שלא תמיד מגיע) בבדיקת התאמה ורק אחריו להתחיל לחשוב אם הניתוח שווה את הסיכון או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסיכונים
ד``ר אליה לוינגר08/02/2018שלום רב
לא נכנס לסטטיסטיקה.
הסיכונים בגדול הם:
סכנה לזיהום, יובש בעיניים, סינוורים והילות, חזרה של המספר, אקטזיה וראיה כפולה.
ככל הנראה שכחתי משהו אבל אם בוחנים שימוש בעדשות מגע זה לא פחות מסוכן. אני לא ממליץ אף פעם על ניתוח הדבר הבטוח ביותר זה להרכיב משקפיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתגובה מאוד מרתיעה
נועה08/02/2018שלום ד'ר
רשמת שאתה לא ממליץ אף פעם על הניתוח אלא אומר שכדאי משקפיים.
איך בתור מנתח שעושה תניתוחים האלו על בסיס יום יומי אומר דבר כזה? תמוה בעיניי מאוד .. !הסרטון שלכם -ד'ר שמואל לוינגר ואשתו אומרים שהם עשו את הניתוח ומאוד ממליצים ומרוצים ולא היו עד היום שום סיכונים משמעותיים וכו ..ואתה הבן שלהם אומר כביכול הפוך.. מאוד מרתיע מה שרשמת.. האם אתה דואג גם להגיד אתזה למטופלים שבאים לעשות בדיקת התאמה?? מצד אחד כל הכבוד על ההגינות/היושר מצד שני זה נורא פתטי שאתה בתור מנתח לא ממליץ על הניתוח .. אז למה אתה מנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסיכונים
ד``ר אליה לוינגר09/02/2018שלום רב.
מזה רציתי להימנע. מתגובה מטופשת שכזו. ראשית אני מספר לכל המטופלים שלי על הסיכונים. הדבר הדני הוא שאני יודע שברשותי ניתוח יעיל ועם טכנולוגיה מתקדמת. רמת הסיכון נמוכה מאוד אבל לא אפס. אני חוזר ואומר מי שרוצה להסיר משקפיים יש לי ניתוח מצויין לכך בהשוואה להמשך הרכבת עדשות מגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסיכונים
דניאל10/02/2018היי,
חזרה של מספר זה לא סיכון רציני כי גם לפני הניתוח היה קיים מספר.. יובש בעיניים זה משהו שיכול לקרות באמת גם כתוצאה מהרכבת עדשות מגע ואפשר לטפל בזה באמצעות טיפות. השאלה היא האם לשאר הסיכונים יש דרכים לטיפול או שהם דברים שנשארים לתמיד. האם יש טיפול לראיה כפולה, סינוורים והילות ואקטזיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסיכונים
ד``ר אליה לוינגר10/02/2018שלום רב
כעיקרון ניתן לטפל במצבים אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)