סיכונים לאחר ניתוח לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סיכונים לאחר ניתוח לייזר
    דניאל
    06/02/2018

היי,
    חיפשתי במלא מקומות, ביניהם גם קראתי פה בפורום לגבי הסיכונים הכרוכים בניתוח. נאמר שבעת בדיקת ההתאמה הרופא יפרט ויסביר על הסיכונים ובגלל זה גם לא כתוב עליהם בשום מקום באתר (או שלפחות אני לא מצאתי). עשיתי שתי בדיקות במכון מכיוון שלאחר הבדיקה הראשונה הייתי צריך לחכות מסיבות מסויימות. השאלות שלי הן:
    1. מהם הסיכונים והאחוזים שהם יקרו?
    2. מה אחוזי הצלחות הטיפול בהם במקרה וקיימים?
    3. למה אי אפשר לפרט את הסיכונים באתר ואפשר לשמוע עליהם רק מהרופא הבודק כאשר כל כך הרבה אנשים שואלים לגביהם בפורום?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    סיכונים לאחר ניתוח לייזר

הוספת תגובה

• סיכונים

ד``ר אליה לוינגר
    08/02/2018

שלום רב.
    הפירוט הוא רב וארוך.
    קשור לסוג הניתוח ולמבנה העין. אני מבין שקבלת פירוט על הסיכונים בבדיקות ההתאמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים

דניאל
    08/02/2018

לא קיבלתי הסבר על הסיכונים. הסבירו לי רק על הסוג של הניתוח.

אני מבין שההסבר הוא ארוך, אבל אתם יכולים לכתוב אותו פעם אחת בשביל לענות להרבה אנשים שמחפשים תשובה לשאלה הזאת במקום לקבל הסבר (שלא תמיד מגיע) בבדיקת התאמה ורק אחריו להתחיל לחשוב אם הניתוח שווה את הסיכון או לא

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים

ד``ר אליה לוינגר
    08/02/2018

שלום רב
    לא נכנס לסטטיסטיקה.
    הסיכונים בגדול הם:
    סכנה לזיהום, יובש בעיניים, סינוורים והילות, חזרה של המספר, אקטזיה וראיה כפולה.
    ככל הנראה שכחתי משהו אבל אם בוחנים שימוש בעדשות מגע זה לא פחות מסוכן. אני לא ממליץ אף פעם על ניתוח הדבר הבטוח ביותר זה להרכיב משקפיים

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה מאוד מרתיעה

נועה
    08/02/2018

שלום ד'ר
    רשמת שאתה לא ממליץ אף פעם על הניתוח אלא אומר שכדאי משקפיים.
    איך בתור מנתח שעושה תניתוחים האלו על בסיס יום יומי אומר דבר כזה? תמוה בעיניי מאוד .. !הסרטון שלכם -ד'ר שמואל לוינגר ואשתו אומרים שהם עשו את הניתוח ומאוד ממליצים ומרוצים ולא היו עד היום שום סיכונים משמעותיים וכו ..ואתה הבן שלהם אומר כביכול הפוך.. מאוד מרתיע מה שרשמת.. האם אתה דואג גם להגיד אתזה למטופלים שבאים לעשות בדיקת התאמה?? מצד אחד כל הכבוד על ההגינות/היושר מצד שני זה נורא פתטי שאתה בתור מנתח לא ממליץ על הניתוח .. אז למה אתה מנתח?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים

ד``ר אליה לוינגר
    09/02/2018

שלום רב.
    מזה רציתי להימנע. מתגובה מטופשת שכזו. ראשית אני מספר לכל המטופלים שלי על הסיכונים. הדבר הדני הוא שאני יודע שברשותי ניתוח יעיל ועם טכנולוגיה מתקדמת. רמת הסיכון נמוכה מאוד אבל לא אפס. אני חוזר ואומר מי שרוצה להסיר משקפיים יש לי ניתוח מצויין לכך בהשוואה להמשך הרכבת עדשות מגע.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים

דניאל
    10/02/2018

היי,
    חזרה של מספר זה לא סיכון רציני כי גם לפני הניתוח היה קיים מספר.. יובש בעיניים זה משהו שיכול לקרות באמת גם כתוצאה מהרכבת עדשות מגע ואפשר לטפל בזה באמצעות טיפות. השאלה היא האם לשאר הסיכונים יש דרכים לטיפול או שהם דברים שנשארים לתמיד. האם יש טיפול לראיה כפולה, סינוורים והילות ואקטזיה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים

ד``ר אליה לוינגר
    10/02/2018

שלום רב
    כעיקרון ניתן לטפל במצבים אלה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו