מידע רפואי
פורומים
- המופיליה
- כאב
- רפואת משפחה
- נוירולוגיה ילדים
- תרופות ייעוץ תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- הורות טבעית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפייםליאור13/09/2018
עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים לפניי שלושה שבועות בשבוע הראשון בדרך כלל כולם עם עדשות מגיעים למפגש עם הרופא לאחר שבוע והוא מוריד אותם . אך לי הוא אמר שהעיניים לא החלימו לשים עוד שבוע ולחזור אליו . חזרתי אליו ועדיין אותו טענה מחליף את העדשות אומר לא החלימו . היום הייתי פעם שלישית ועדיין אותו הדבר . מה לדעתכם יכול לקרות מצב כזה או שפשוט הניתוח לא עבר טוב ובגלל זה אני לא רואה טוב גם לאחר שלושה שבועות . יש אפשרות ללכת להבדק אצל רופא אחר ? . אם כן איפה אני ממש לחוץ כבר שלושה שבועות והעיניים עושות לי טובה שאני רואה משהו מתאמץ ממש במיוחד בערב בבוקר עוד אפשר לשחק במחשב קצת בפונט גדול בערב גם זה לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברתי ניתוח לייזר
ד``ר אליה לוינגר13/09/2018שלום רב,
צר לי לשמוע על כך שקצב ההחלמה במקרה שלך ארוך מהרגיל.
לצערי לא אוכל להמליץ על רופא אחר ליעוץ מאחר והדבר לא נעשה במסגרת פורום זה. אפשרות נוספת היא לבקש מהרופא המטפל המלצה שכזו או להוועץ יחד עם רופא נוסף שעובד איתו באותו המכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמה זה יכול להיות
ליאור18/09/2018אני רק רוצה קצת מיידע מקצועי לדעת מה נסגר איתי ואוליי למצוא את הבעיה שהוא לא עלה עליה ממה יכול להיגרם דבר כזה ? והבנתי ממנו שעקב זה שזה כמעט ולא התרפא בכלל הזמן יכול לגרום צלקת
קרו מקרים שהעין לא התרפת בכלל ?ונשארה כאלו עכשיו עשינו את הניתוח ?
ובמידה ויהיה צלקת זה בר תיקון ?
הוא טוען שהוא לא נתקל בדבר כזה שהעניים מושלמות נראות טוב אין זיהום אין שום דבר והעין פשוט לא מגיבה לחיתוך שנעשה האם זה הגיוני ? הביא לי לקחת פניקול ואף אם אל האם זה הגיוני שהתרופות שהוא הביא לי מונעות את ההחלמה ?או מה יכול למנוע את ההחלמה שאני יגיד לו שיכול להאיר את פניו בזה ויתן לי טיפול נכון ?
מצטער על כול השאלות הדבר הכי חשוב לאדם זה העיניים שלו ואני לא יכול לדמיין את עצמי בלי רישיון בלי עבודה משותק למיטה שאני אפילו לא יכול לראות טלויזיה . יום כיפור לתמיד .לא יכול לעקל את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמה זה יכול להיות
ד``ר אליה לוינגר18/09/2018שלום רב,
קשה לי לדעת. ברורה לי ההרגשה אך על מנת לענות בצורה רצינית יש צורך בבדיקת עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההייתי רוצה לקבוע בדיקה
ליאור19/09/2018איך אוכל לקבוע ?
והיכן הבדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלקבוע
ד``ר אליה לוינגר19/09/2018מרפאת עיניים עזריאלי ת"א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהקביעת בדיקה
ליאור22/09/2018היי אליה התקשרי לקבוע בדיקה אמרתי לה שעברתי את הניתוח במקום אחר היא לא הבינה אותי כולכך היא היא אמרה לי שצריך להגיע ויהיה בדיקות במשך 4 שעות לפניי הניתוח . היא התכוונה לעשות ניתוח .
נסתי להסביר לך אך לא הצלחתי . צריך לעשות את כול הבדיקות הרגילות כמו לפניי ניתוח או רק הסתכלות מקצועית ?
במידה ולא מה להגיד לה שכן תבין על מה אני מדבר .
תודה רבה ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתגובה
ד``ר אליה לוינגר22/09/2018שלום רב
בדיקת יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהממש רוצה לתקן ראייה אני בריא אבל בן 63 דרך רופא לא מכון
אמיר25/11/2023ממש רוצה לתקן ראייה אני בריא אבל בן 63
מחפש רופא בחיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?