עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים
    ליאור
    13/09/2018

עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים לפניי שלושה שבועות בשבוע הראשון בדרך כלל כולם עם עדשות מגיעים למפגש עם הרופא לאחר שבוע והוא מוריד אותם . אך לי הוא אמר שהעיניים לא החלימו לשים עוד שבוע ולחזור אליו . חזרתי אליו ועדיין אותו טענה מחליף את העדשות אומר לא החלימו . היום הייתי פעם שלישית ועדיין אותו הדבר . מה לדעתכם יכול לקרות מצב כזה או שפשוט הניתוח לא עבר טוב ובגלל זה אני לא רואה טוב גם לאחר שלושה שבועות . יש אפשרות ללכת להבדק אצל רופא אחר ? . אם כן איפה אני ממש לחוץ כבר שלושה שבועות והעיניים עושות לי טובה שאני רואה משהו מתאמץ ממש במיוחד בערב בבוקר עוד אפשר לשחק במחשב קצת בפונט גדול בערב גם זה לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• ברתי ניתוח לייזר

ד``ר אליה לוינגר
    13/09/2018

שלום רב,
    צר לי לשמוע על כך שקצב ההחלמה במקרה שלך ארוך מהרגיל.
    לצערי לא אוכל להמליץ על רופא אחר ליעוץ מאחר והדבר לא נעשה במסגרת פורום זה. אפשרות נוספת היא לבקש מהרופא המטפל המלצה שכזו או להוועץ יחד עם רופא נוסף שעובד איתו באותו המכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מה זה יכול להיות

ליאור
    18/09/2018

אני רק רוצה קצת מיידע מקצועי לדעת מה נסגר איתי ואוליי למצוא את הבעיה שהוא לא עלה עליה ממה יכול להיגרם דבר כזה ? והבנתי ממנו שעקב זה שזה כמעט ולא התרפא בכלל הזמן יכול לגרום צלקת
    קרו מקרים שהעין לא התרפת בכלל ?ונשארה כאלו עכשיו עשינו את הניתוח ?
    ובמידה ויהיה צלקת זה בר תיקון ?
    הוא טוען שהוא לא נתקל בדבר כזה שהעניים מושלמות נראות טוב אין זיהום אין שום דבר והעין פשוט לא מגיבה לחיתוך שנעשה האם זה הגיוני ? הביא לי לקחת פניקול ואף אם אל האם זה הגיוני שהתרופות שהוא הביא לי מונעות את ההחלמה ?או מה יכול למנוע את ההחלמה שאני יגיד לו שיכול להאיר את פניו בזה ויתן לי טיפול נכון ?
    מצטער על כול השאלות הדבר הכי חשוב לאדם זה העיניים שלו ואני לא יכול לדמיין את עצמי בלי רישיון בלי עבודה משותק למיטה שאני אפילו לא יכול לראות טלויזיה . יום כיפור לתמיד .לא יכול לעקל את זה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מה זה יכול להיות

ד``ר אליה לוינגר
    18/09/2018

שלום רב,
    קשה לי לדעת. ברורה לי ההרגשה אך על מנת לענות בצורה רצינית יש צורך בבדיקת עיניים.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הייתי רוצה לקבוע בדיקה

ליאור
    19/09/2018

איך אוכל לקבוע ?
    והיכן הבדיקה ?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לקבוע

ד``ר אליה לוינגר
    19/09/2018

מרפאת עיניים עזריאלי ת"א

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• קביעת בדיקה

ליאור
    22/09/2018

היי אליה התקשרי לקבוע בדיקה אמרתי לה שעברתי את הניתוח במקום אחר היא לא הבינה אותי כולכך היא היא אמרה לי שצריך להגיע ויהיה בדיקות במשך 4 שעות לפניי הניתוח . היא התכוונה לעשות ניתוח .
    נסתי להסביר לך אך לא הצלחתי . צריך לעשות את כול הבדיקות הרגילות כמו לפניי ניתוח או רק הסתכלות מקצועית ?
    במידה ולא מה להגיד לה שכן תבין על מה אני מדבר .
    תודה רבה ליאור

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    22/09/2018

שלום רב
    בדיקת יעוץ

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ממש רוצה לתקן ראייה אני בריא אבל בן 63 דרך רופא לא מכון

אמיר
    25/11/2023

ממש רוצה לתקן ראייה אני בריא אבל בן 63
    מחפש רופא בחיפה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו