מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש ניתוח תיקון שמתקן הילות טשטוש סינוורים לאחר אינטראלאסיק?גלית29/12/2018
שלום רב,
עברתי ניתוח אינטראלאסיק לפני 3 חודשים
אני רואה בוהק, הילה ונצנוצים מסביב למקור אור
שהאור נמרח על פני היקף גדול בהרבה מאשר מקור האור.
הבוהק קורה ביום ובלילה.
לכל שלט נהיה עוד נפח, ולא ברור איפה הוא מתחיל ונגמר.
יש לי נצנוצים מקור האור מתפרס ונהיה דמוי כוכב כאשר יוצאים מלא קרניים ממנו. תופעה זו קורת לי ביום ובלילה, כמובן שבלילה התופעה גרועה פי הרבה אך גם בחדרים עם תאורה חלשה ומעומעמת התופעה הזו קיימת.
האם התופעות הללו נגרמו בגלל שהקרנית נפגעה?
מה גורם לעיניים לראות הילות סביב מקורות אור?
מה גורם לכך הראייה של אור שנמרח מסביב למקורות אור כמו הכתוביות בטלוויזיה שעם הילות מסביב
האם התופעות הללו הן בגלל שבניתוח הקרנית נחתכה ויש עכירות או בגלל שהקרנית נהרסה?
אני סובלת 3 חודשים של גיהינום אני לא יכולה לראות טלוויזיה כי הכתוביות מטושטשות במחשב הכל מטושטש בחוץ בחושך הכל על הילות סביב רמזורים סביב מנורות סביב פנסי רחוב
הסבל הוא קשה מנשוא!!!
האם יש ניתוח כזה שיכול לטפל בהילות טשטוש סינוורים לאחר אינטראלאסיק?
האם יש ניתוח תיקון שמתקן הילות טשטוש סינוורים לאחר אינטראלאסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום רב,
ד``ר אליה לוינגר31/12/2018במערכות שלנו עולה כי הינך מזדהה בשמות שונים והשאלות חוזרות ונשנות.
אנו מזמינים אותך להתקשר למרכז המידע של רשת "עיניים" במספר 3122*.
כמו כן, באפשרותך להזדהות כאן בפורום באופן מלא כולל שם משפחה ומלוא פרטייך ונוכל לשוב אלייך ולתת מענה.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)