דילמה בין prk ללאסיק- התייעצות

מנהל הפורום

ד"ר עמי הירש
ד"ר עמי הירש
053-4877801
ד"ר אליה לוינגר
ד"ר אליה לוינגר
053-4877784
לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך
 
  • דילמה בין prk ללאסיק- התייעצות
    דוד
    22/03/2019

    שלום, עברתי בדיקת התאמה ונמצאתי מתאים לשתי השיטות אך ברופא נוטה לprk.
    מבחינת נתונים
    עין שמאל:9.5 צילנדר 0.5
    עין ימין:9 ללא צילינדר
    עובי קרנית 604
    בהיסטוריה קרע ללא זליגה בהיקף עין ימין תוקן בלייזר מאז לךא חזרה של המקרה.

    הרופא אמר ששתי ה2 מתאימות אך רמז לprk, ממה נובעת השאיפה דווקא לשיטה זו?

    האם זה נכון שבמספרים כאלה ישנה נטיה רבה יותר לכפל ראייה וסינוורים?

    לתשובתכם אודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עמי הירש - 053-4877801
    ד"ר אליה לוינגר - 053-4877784

    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • דילמה

    ד''ר אליה לוינגר
    23/03/2019

    שלום רב,
    במספרים כאלה אני מעדיף את שיטת ה PRK

    לחץ/י למידע על ד"ר אליה לוינגר
    או לבדיקה ללא עלות חייג 053-4877784
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • מדוע?

    דוד
    23/03/2019

    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • המשך

    ד''ר אליה לוינגר
    23/03/2019

    שוב שלום
    על מנת ״לחסוך״ עד כמה שניתן בעובי הקרנית למרות המחיר של זמן החלמה ארוך יותר וכאבים. חשוב לציין שזו הגישה שלי ולא כל הנתונים ידועים לי.

    לחץ/י למידע על ד"ר אליה לוינגר
    או לבדיקה ללא עלות חייג 053-4877784
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • מה עובי הקרנית שיתקבל לאחר prk לעומת לאסיק?

    דוד
    24/03/2019

    מודה לך רבות על המענה

    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • המשך

    ד''ר אליה לוינגר
    24/03/2019

    שלום רב
    הדבר תלוי במספר פרמטרים אבל ההפרש יכול לנוע בין 50-70 מיקרון

    לחץ/י למידע על ד"ר אליה לוינגר
    או לבדיקה ללא עלות חייג 053-4877784
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • מה לגבי עכירות קרנית במספרים כאלה

    דוד
    26/03/2019

    האם אין פה סיכון גבוה לעכירות הגובר על שיקול עובי קרנית?

    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

