ההבדל בין prk לlasik

מנהל הפורום

ד"ר אליה לוינגר
ד"ר אליה לוינגר
053-4877784
לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך
 
  • ההבדל בין prk לlasik
    מתן
    01/07/2019

    שלום רב. לפני כעשרה חודשים התגלתה לי פטריה מסוג פוסוריום בתוך העין בגלל עדשות מגע. לאחר טיפול אינטסיבי הפטריה הוסרה. הייתי במעקב וטיפול בקפלן אצל פורפסור קליינמן. לפני כשבוע בביקורת נאמר כי הפטריה נעלמה ואין מניעה לבצע ניתוח לייזר. ברצוני לשאול האם כדאי לעשות ניתוח של prk וכך להוריד את הצלקות שנותרו הפטירה או לבצע את הניתוח הקל יותר של הz-lasik / אינטרלאסיק ללא החלמה ארוכה וקשה?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליה לוינגר - 053-4877784

    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • ההבדל

    ד''ר אליה לוינגר
    01/07/2019

    שלום רב,
    מאחר ויש ככל הנראה צלקת לא ממליץ על ביצוע לייזר עם חיתוך.

    לחץ/י למידע על ד"ר אליה לוינגר
    או לבדיקה ללא עלות חייג 053-4877784
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

