מתעניינת חדשה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מתעניינת חדשה
    חני
    07/06/2008

שלום רב,
    רק היום החלטתי שאולי כדאי לי להסיר את המשקפיים ע"י ניתוח בלייזר.
    השאלה שלי, מה אני צריכה לדעת לפני הניתוח? מהם השאלות שאני צריכה לברר לפני הניתוח?
    כמה זמן ההחלמה? האם זה כואב? האם עושים ניתוח לכל אחד או שיש הגבלה? האם הניתוח הוא לראייה קצרה וגם ארוכה או רק אחד מהם? האם מנתחים שתי עיניים ביחד? האם אחרי הניתוח יש דמעות? ראיתי אצל חברה שאחרי הניתוח יש לה עיניים מבריקות -למה זה קורה? מהו אחוז ההצלחה בניתוח לייזר להסרת משקפיים? האם יש סיכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מתעניינת חדשה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' קרמר
    12/06/2008

השאלות שאת צריכה לברר תלויות בסוג הניתוח שמתאים לך אשר אותו נקבע בזמן בדיקת ההתאמה שעליך לעבור. זמן החלמה גם הוא תלוי בסוג הניתוח. הכאבים נדירים. לא כולם מתאימים לניתוח הלייזר וזה תלוי בממצאי הבדיקות. יש ניתוח לקוצר ראייה וגם לרוחק ראייה. בד"כ מנתחים שתי עיניים ביחד, לעיתים קיים יובש אחרי סוג אחד של ניתוח, וזה חול, אחרי 3 חודשים לערך. אחוז ההצלחה תלוי בנתוני הבדיקה וממצאיה. סיכון של זיהום או צלקת שהוא מאד נדיר.
    בברכה
    פרופ' קרמר ישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לאחר בדיקת התאמה

חני לדאני
    17/06/2008

פרו' קרמר שלום,
    תודה על תשובותיך.
    בינתיים נפגשתי באמריקן לייזר עם אופטומטריסטית וכן רופא עיניים לבדיקת התאמה .
    נאמר לי שאני כן מתאימה לבצע את הניתוח - בשיטת סופר לסיק. אמרו לי שזוהי שיטת חיתוך.
    אני רוצה להבין יותר מה זה אומר?
    נאמר לי שההחלמה מהירה כלומר תוך יום. למחרת אפשר ללכת לעבודה כרגיל. האומנם זה כך?
    לאחר בדיקת ההתאמה, הבנתי שהבעיה שלי היא בראייה קרובה לצורך קריאה וכן במרחק של טלוויזיה. לצורך העניין, כיום אני מרכיבה משקפים מולטיפוקל כשהפרש בין קרוב לרחוק הוא בערך 2 מספרים, עם צילינדר בעין שמאל. בעין אחת יש לי קוצר ראייה גדול יותר מרחוק ובשניה מקרוב.
    נאמר לי גם , שכעבור תקופה מסויימת ועד גיל 65 (היום אני בת 57), אצטרך להרכיב משקפים לקריאה בלבד למרות הניתוח. האם בכל זאת כדאי לבצע את הניתוח?
    האם אני צריכה לבקש אחריות בכתב על הצלחת הניתוח?
    אודה לך מראש אם תוכל להשיב לשאלותי אלה.
    בברכה,
    חני

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לאחר בדיקת התאמה

פרופ' ישראל קרמר
    22/06/2008

"סופר לזיק" זהו מונח לא רפואי ולא מקצועי. סופר לזיק זהו שם שהומצע ע"י מכון אמריקן לייזר כגימיק מסחרי. במידה ואני מבין נכון את המונח הזה לאזיק עם Wavefront , כלומר ניתוח הכולל שלב ראשון שבו חותכים קליפה מהקרנית בעזרת סכין מיוחדת הנקראת מיקרוקרטום, ואז ליטוש מספר המשקפיים מבצעים בשיטת הWavefront המסובבת על נתוני רובוט המאבחן את נתוני הרפרקציה.
    במכון שלנו, אנו לא מבצעים יותר את הניתוח מסוג לאזיק , עקב סיכון הקשור בחיתוך הקליפה ע"י הסכין , ובמקום זה אנו משתמשים במכשיר לייזר מתוחכם הנקרא Intralaser המסוגל לחתוך את הקליפה בשלב הראשון של הניתוח במקום הסכין. הלייזר הזה חותך את הקליפה בצורה בטוחה יותר ומדוייקת יותר בהשוואה עם הסכין. הניתוח שאנו מבצעים במכון שלנו נקרא Intralasik והוא מייחד אותנו כי הוא קיים רק אצלנו. תוצאות ניתוח זה הן הרבה יותר מדוייקות בשילוב עם שיטת הליטוש עם הלייזר שלנו הנראת ליטוש לייזר בשיטת הCV עם לייזר מסוג VISX. על שאלותייך הנוספות אענה בבדיקת התאמה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו