מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- האם אני מתאים להסרת משקפיים בלייזר עפ התוצאות הבאות?נדיב. י.06/10/2019
שלום, אשמח לדעת עפ הפרטים הבאים תוכלו לומר אם אני מתאים להסרת משקפיים:
להלן התוצאות של שתי העיניים:
עפעפיים - תקין
לחמית - שקטה
קרנית - שקופה
לשכה קדמית - עמוקה ושקטה
לחץ - applantion 14 mm hg
קשתית - normal
אישון - rrr no apd
עדשה - זכה
זגוגית - floaters
רשתית - שטוחה. מקולה תקינה. עצב הראיה בגדר הנורמה.
תוצאות חדות ראיה:
עין שמאל:
Distance cc 6/7.5
Distance ph 6/6
עין ימין
Distance cc 6/12
Distance ph 6/9
משקפיים נוכחיים
עין שמאל:
למרחק, -, sph 0.25, -, צילינדר 0.75, x, ציר 179 6/
עין ימין:
למרחק, +, sph 3.00, -, צילינדר 3.50, x, ציר 0
6/
משקפיים חדשים:
Distance:
RE sph+1.75, cyl -3.50, Ax 180 v.h.o v.a 6/12
LE sph -0.75, cyl -1.00, Ax 180 v.h.o. v.a 6/9
Pd - 63* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב ,
ד``ר אליה לוינגר07/10/2019הסיבה קשורה לצערי לגיל. זה ניקרא זוקן ראיה זא ירידה ביכולת של העדשה לבצע תיקון בין הרחוק לקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך התייעצות
נדיב. י07/10/2019האם לפי נתוני הבדיקה ששיתפתי אני מתאים להסרת משקפיים בלייזר? *אני יודע שיש צורך במיפוי רשתית ולא ניתן לתת ייעוץ מוחלט ללא בדיקות וכדומה ברשת, אך אשמח לדעת אם הבדיקות יכולות לרמוז לכך שכן ניתן לעשות לי תיקון ראייה בלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמתאים לניתוח
ד``ר אליה לוינגר07/10/2019שלום רב
יותר מידי מידע לא רלוונטי. יש צורך בבדיקת התאמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?