מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בירור לגבי ניתוחשירן דריי13/06/2008
שלום
אני בת 24 ויש לי ביעה של אסטיגמציה צילינדר של 1.5 בעין ימין ו 1.75 בעין שמאל
הבעיה שלי היא רק במיקוד הראיה ולא בראיה לרחוק
רציתי לדעת האם יש ניתוח לייזר שיכול להתאים לי ואם כן מהו והאם יש סיכונים הכרוכים בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' קרמר14/06/2008כדאי לךלבוא לבדיקה במכון שלנו כי יש בידינו טכנולוגייה של ליטוש צילינדר בעזרת רובוט חכם המצלם את העין והנתונים המעובדים על ידי הרובוט עוברים ישירות ללייזר המלטש דרך צ'יפ אלקטרוני שיטה זו נקראת קסטומוויו ובה קרן הלייזר עוקבת אחרי התנועות הסיבוביות ולא רק הרוחביות של העין בזמן אמת ובכך ישנה מקסימליזצייה של ליטוש הצילינדר - בנוסף לכך יתכן ואת מתאימה לשיטת הניתוח הניקראית אינטראלאזיק אשר בה חותכים קליפה מהקרנית בשלב הראשון של הניתוח&nb sp; עי לייזר חכם הניקרא אינטראלייזר במקום חיתוך עי סכין שיטה זו הרבה יותר בטוחה ומדוייקת מהחיתוך עי סכין שיטה זו קיימת רק במכון שלנו ולא באף מכון לייזר אחר בכל הארץ לסיכום כדאי לך לבוא לבדיקת התאמה ואז אוכל להעריך את הממצאים בצורה יסודית ולאמר לך לאיזה שיטה את מתאימה בתודה ישראל קרמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)