מס' שאלות.

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מס' שאלות.
    שלמה
    07/07/2008

שלום וברכה! שמי שלמה, ואני בן 47 אב לגיא בן ה18- לגיא יש משקפיים מכיתה ג', והנה הוא הגיע לגיל 18 ומאז כל מה שאני שומע ממנו זה רק הניתוח לייזר להסרת משקפיים עליו הוא חולם...עכשיו בתור אב דואג בפי כמה שאלות- א.שמעתי מידיד קרוב בעל תפקיד חשוב באיגוד הרופאים בישראל שהאיגוד פירסם גילוי דעת בו הוא מתנגד בתוקף לניתוח לייזר להסרת משקפיים לפני גיל 20.האם זה נכון, ואם כן-מדוע? ב.מהי השיטה הטובה,היעילה והבטוחה ביותר לניתוח? אשמח להסבר. ג.מה הקטע של האחריות?זה נשמע מאוד מפתה והכל אבל לאחר כמה בירורים הבנתי שהתיקונים שהאחריות מכסה לכאורה הכוונה לעוד ניתוח, מה שאומר עוד ליטוש של העין ועוד פגיעה ברגישות הקרנית ועוד יותר רגישות לעור ועוד יותר בעיות ועוד יותר סיכוי למשקפיים בגיל צעיר! הלא כן? אם שגיתי, אשמח להסבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מס' שאלות.

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    09/07/2008

שלום רב,
    מקובל לבצע ניתוחי לייזר להסרת משקפיים מעל גיל 18. האם הבן שלך הגיע ליציבות בגיל 18, והאם לא תהיה עלייה במספר באופן טבעי לא ניתן לצפות מראש. לגבי כל השאלות האחרות שלך, אני מציע כי תבוא עם הבן שלך לבדיקת התאמה, ואז אוכל לענות על כל שאר השאלות כולל אחריות לתיקונים בעתיד, שהיא תלויה בעובי הקרנית הנותרה לאחר טיפול הלייזר, ושזאת מודדים ביסודיות בבדיקת ההתאמה. בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו