ניתוח להסרת משקפיים בלייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח להסרת משקפיים בלייזר
    מועמד לניתוח
    11/07/2008

שלום רב, עברתי בדיקות התאמה בשלושה מכוני עיניים, כולם יש לציין בעלי שם ומוניטין בשתיים מהמכונים נמצאתי מתאים לשיטת לאסק ובמכון נוסף נמצאתי מתאים לשיטת לאסיק - מה ההבדל בין השיטות ומה השיטה הבטוחה יותר ? כמו כן במכונים שהוצא לי ניתוח לאסק דיברו על קוסטום ויו - מה זה בדיוק הקוסטום ויו הזה ? באינטרנט קראתי שהקוסטום ויו זו טכנולוגיה שמתווספת למכשירי הלייזר הישנים יותר כדי לקבל תוצאות טובות יותר ואילו מכשיר האלגרטו כולל כבר טכנולוגיה זו - האם זה נכון ? אם זה נכון באיזה מכונים קיים מכשיר האלגרטו ? בתודה, מועמד לניתוח להסרת משקפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח להסרת משקפיים בלייזר

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

פרופ' ישראל קרמר
    16/07/2008

שלום רב
    נראה לי כי הנך מתאים יותר לשיטת ה- lasek מאשר ל lasik, היות ו-2 מכונים בעלי מוניטין המליצו על כך , בניגוד למכון בודד שהמליץ על lasik.במכון שלנו , אנו משתמשים בטכנולוגיה ייחודית הנקראת אינטרלאסיק, הקיימת רק אצלנו עד עצם היום הזה. בשיטה זו אנו מקלפים את קליפת הקרנית בעזרת לייזר מסוג intralase ולא בעזרת סכין , שיטה זאת הרבה יותר בטוחה ויותר מדויקת בהשוואה לסכין של ניתוח lasik.
    אני מציע לבוא לבדיקת התאמה במכון שלנו ואז יוסבר לך היתרונות של ליטוש הלייזר של המשקפיים בעזרת שיטת customvue שהיא שיטה יותר יעילה לגבי תיקון צילינדרים עקב יכולתה לעקוב אחרי התנועה הסיבובית של העין ולא רק רוחבית.
    בברכה פרופסור קרמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו