עיניים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עיניים
    מאור
    05/08/2008

אני עברתי ניתוח לפני כחודש וחצי במרפאת עיניים. אני רואה טוב אבל יש לי קצת טשטוש בראייה. אך איני מרגיש יובש בעיניים. כמו כן לפני חודש התחלתי לקחת תרופה נגד שתן בשם ספטמקס שהיה רשום שעלולה לגרום בין היתר גם לטשטוש ראייה. וכשהרגשתי שהמצב "מעצבן" מדי , הפסקתי את השימוש בהן. אני לא יודע מה הסיבה המדוייקת לטשטוש אך אם אני זוכר נכון, אני חושב שסמוך לניתוח שבוע שבועיים ראשונים הרגשתי טוב יותר. זה הגיוני בטיפול שהמצב מחמיר? והאם אתה ממליץ לי להפסיק עם הכדורים.co ?אולי הם הגורם העיקרי לטשטוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עיניים

הוספת תגובה

• הפרעה בראיה

ד''ר נדב בלפר
    07/08/2008

שלום מאור
    לא ברורה לי כל כך מהות הבעיה. האם יש טישטוש בראיה? כמה זמן? איך זה משתנה עם הזמן? איזה טיפול אתה מקבל? כל אלו ועוד, הן שאלות חשובות שישפיעו על האיבחון והטיפול. איני בטוח מה השפעת הכדורים הללו על הראיה..... ובוודאי לא בהקשר המתואר. אני מציע לך לפנות בהקדם למקום בו נותחת, וגם לרופא שרשם את הכדורים, על מנת להתייעץ ולקבל טיפול הולם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו