שאלה של מתחילים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה של מתחילים
    ענת
    11/08/2008

אני רוצה לעבור ניתוח להסרת המשקפיים, ואני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל את כל הבירורים והיכן מומלץ לבדוק ( רק בבתי חולים או במרפאות פרטיות...). אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפגישת הייעוץ ואיזה שאלות כדאי לשאול. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה של מתחילים

הוספת תגובה

• ובנוסף

ענת
    24/08/2008

אשמח לדעת אילו אפשרויות קיימות בפני בבאר שבע, ולאן מומךץ להגיע לבדיקה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לענת

פרופ' ישראל קרמר
    27/08/2008

ענת שלום, בבאר שבע ישנו מרכז "שבע עיניים לנגב" ניתן ליצור עמם קשר ולתאם בדיקת התאמה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הייתי ממליץ על אמריקן לייזר

מקס
    06/09/2008

כי למעשה זה RUSSIAN LASER כי כל הצוות שם מדבר רוסית ומה שהכי מזעזע הם גם קוראים לאנשים להיכנס לחדר ברוסית גם אם אתה לא מבין רוסית גם מעצבן שלוקח המון זמן לחכות עד שהם קוראים לבן אדם קיצור שירותשלהם לא משהוא

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו