שלום רב,

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שלום רב,
    גיל גולדנברג
    10/09/2008

אני כבר זמן רב חושב על לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים ולאחרונה הגעתי להחלטה שאני הולך לעשות את זה. הבעיה היא ריבוי המכונים והמקומות שניתן לעשות בהם את הניתוח. הייתי אתמול בבדיקה במכון אמריקן לייזר והרופא שם - דוקטור מצליח, טען שהקרנית שלי מאוד עבה ואני מתאים לכל סוגי הניתוח, אך כיוון שאני צעיר (22) ומספר הראיה שלי לא גבוה במיוחד (1.5 עם צילנדר של 0.5) הוא ממליץ לי על שיטה של שיוף הקרנית באמצעות לייזר, לטענתו בלי חיתוך, שזמן ההחלמה שלה היא בין 3 ימים לשבוע. רציתי לקבל עוד חוות דעת האם אני יכול לבחור את השיטה שבה אני הולך ליהיות מנותח בה, ולמה לבחור בשיטה אחת ולא בשיטה השניה (ואם ההבדל היחיד הוא רק בזמן ההחלמה למה כולם לא בוחרים להנתח עם השיטה שזמן ההחלמה בה הוא המהיר ביותר?) כמו כן מעניין אותי לדעת, על סמך מה שסיפרתי מקודם, מהי שיטת הניתוח שאותה המליץ לי דוקטור מצליח (שמה המקצועי כמובן) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• תשובה לגיל

ד``ר עמי הירש
    23/09/2008

גיל שלום,
    אנו קובעים מהו הניתוח המומלץ על פי בדיקת ההתאמה. גיל צעיר אינו מהווה אינדיקציה לסוג של ניתוח זה או אחר.

בברכה
    ד"ר עמי הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו