מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבוך בלאסיקבת אל11/09/2008
שלום לפני שבועיים עברתי לאסיק וכבר בניתוח עצמו החלו לזוז דברים בתוך עין ימין. הרופא אמר שזה דף שזז ובאותו היום הייתי צריכה להשאר למעקב וכל חצי שעה בערך הרופא סידר לי את הדפים שנדבקו לעדשה הרפואית עד שכבר לא זזו יותר. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה קרה והאם זה מסוכן בפרט לאור העובדה שבעין ימין אני לא רואה כתב קטן מרחוק והעיניים שלי יבשות בעיקר בערב -אני שמה גנטיל. יש לי כתם כמו סריטה מעל עין ימין שלא עובר מאז הניתוח. האם זה קשור לאיכות הראיה.?מתי הוא יעבור? האם הסיבוך קשור לזה שיש לי קרנית דקה? לפני הניתוח הייתי בערך מספר 3 בשתי העיניים. בעין שמאל אני רואה מצויין. האם יש עוד סיכוי שאני אראה טוב בימין? הרופא אופטימי ואני בכלל לא. ביחוד שלא חל שום שינוי במהלך השבועיים האחרונים מאז הניתוח. לתשובתכם אודה מאוד רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסיק
ד''ר נדב בלפר13/09/2008שלום רינת
איני מבין מה הוא ה"דף" עליו את מדברת. אני לא ממש מבין את התיאור שלך. לגבי היובש - הוא אכן יכול להסביר מה שאת מתארת. אני מציע לך לסמוך על מי שניתח אותך ועוקב אחרייך - יש לו גם נסיון וגם הוא רואה את עינייך ועוקב אחרי עינייך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)