מתה לעשות ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מתה לעשות ניתוח
    לא מגלה
    14/09/2008

יש לי מספר 7 ב-2 העיניים, אני בת 27 ויש לי כבר 20 שנה קוצר ראייה. אני "מתה" לעשות ניתוח אך מפחדת מהסיכונים... האם היית לוקחת את הבת שלך לעשות ניתוח לייזר? או שעדיין הסיכונים הם רבים וכדאי לחכות מספר שנים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מתה לעשות ניתוח

הוספת תגובה

• בעד ונגד

ד''ר נדב בלפר
    17/09/2008

שלום לא מגלה

הגישה שלי היא שונה
    מגיע אלי מישהו/י שכבר לא מרוצ ממשקפיו / עדשות מגע... מסיבות הנוגעות לו/ה (יופי, התעסקות, ספורט וכ'ו)... הוא נבדק לראות אם מתאים לניתוח, אנחנו פורשים בפניו את האפשרויות סיכויים וסיכונים, ועליו/ה להחליט אם לקבל או לא. אנחנו לא ננסה לשכנע מישהו עם משקפיים ש"כדאי לו" להינתח ... זו לא הגישה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• האם

חולה
    21/09/2008

האם היית לוקח את בנותיך לניתוח אלו סבלו מקוצר ראייה כשלי משך עשרים שנה? ענה בבקשה: כן או לא. ללא מורא ובכנות.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו