מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילנדרים גבוהים אינטרא-לסיק +CVרוני25/09/2008
שלום רב עברתי בדיקת התאמה לפני יומיים ברשת עיניים ונמצאתי מתאים לעבור הניתוח בשיטת אינטרא-לאסיק +CV נתונים : עין ימין -6.5 וצילנדר -2.5 . עין שמאל -5 וצילנדר -4 יש לי מספר שאלות וכמו כן הרבה חששות . להלן השאלות 1. האם "במצב שלי" ניתן לנתח גם בשיטות אחרות כדוגמת lasek +cv והתוצאות יהיו זהות ? 2. אני חושש "מהכיפה הטיפולית" שאינה מתאחה. לא ברור לי מדוע אינה מתאחה ? כשם שניתן לפתוח חלון טיפולי מדוע לא ניתן לסגור אותו באופן שלא יהווה מטרד פסיכולוגי או חשש שמא נגיעה בעין עלולה להזיק . 3. עם הצילנדרים שלי שיש לי האם הניתוח יאפס את הצילנדרים לגמריי? 4. האם יש הבדל בין שפשוף העין לבין נגיעה בעין .... הבנתי שאסור לשפשף את העין לאחר הניתוח מדוע ?? ובאם נגעתי בכיפה יש אפשרות שהיא תזוז ?? מתנצל מראש על אורך ההודעה אודה מאוד להתייחסות מהירה בברכה רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המושל בכיפה
ד''ר נדב בלפר26/09/2008שלום רוני
קודם כל - שווה לפנות שוב למקום הבדיקה ולהתייעץ... כדאי לעבור ניתוח רק לאחר הפגת החששות -עד כמה שניתן.
אנסה בכל זאת
הכיפה מופרדת חלקית מהרקמה ואח'כ מונחת היטב במקומה. לוקח זמן החלמה - כמו הרבה דברים בגוף.
מאד נדיר שהיא זזה ממקומה... וככל שחולף הזמן היא יותר ויותר צמודה למקומה. המקרים בהם היא זזה לאחר יותר ממספר ימים הם לרוב על רקע של מכה חזקה לא מכוונת
הטיפול אמור לכלול את הצילינדר ולטפל בכולו
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה רבה . שאלה נוספת בעניין הכיפה
רוני26/09/2008שלום ד"ר בלפר ברשותי שאלה נוספת בעניין הכיפה . לפי הבנתי ממך לאחר הטיפול בעין מחזרים את הכיפה למקומה . שאלתי בנושא היא כזאת לאחר הניתוח נניח מהיום השלישי ואילך , האם מים יכולים לחדור מבעד לקרנית במקום בו נעשה החיתוך בצד ? האם יש חשש לכניסה של נוזלים ? שאלה נוספת ברשותך ... האם צילנדרים גבוהים כמו במקרה שלי -4 משמעו פזילה ??? בברכת שנה טובה והמון תודה רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)