ראיה מטושטשת לאחר ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ראיה מטושטשת לאחר ניתוח
    מור
    27/09/2008

עברתי ניתוח להסרת משקפיים לפני 10 ימים המספר שלי היה -7.5 בשתיי העיניים. הכאבים עברו אבל הראיה שלי מטושטת לגמרי !ואני עדין לא יכולה לחזור לתפקוד(עבודה , נהיגה וכו,) יש רגעים שהכל מטושטש ויש רגעים אני קצת רואה אבל זה ממש לא יציב זה אומר שהניתוח לא הצליח? יש משהו שאני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ראיה מטושטשת לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• הרגעה

ד''ר נדב בלפר
    29/09/2008

שלום מור
    אכן - הראיה לא כל כך יציבה - בעיקר אם זה היה ניתוח PRK או לאסק..... משום שאת מתארת טישטוש לסירוגין - אני מניח שעיקר הבעיה היא יובש ותהליכי החלמה .... המאפיינים את תקופת ההחלמה

בכ מקרה של ספק - הייתי מפנה אותך לבדיקה אצל המנתח
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא יובש

מור
    30/09/2008

אני בטוחה שיש קשר ליובש אבל הטיפות לא משפרות את הראיה זה כאילו העיין שלי לא יודעת לראות ,לוקח לה זמן להתמקד על דברים . ודווקא באור היא יותר טובה ובחושך או בתוך בית היא פחות טובה. וזה לא משתפר..

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אז .. שווה לגשת לבדיקה ולברר במה מד

ד''ר נדב בלפר
    03/10/2008

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו