מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לניתוח לייזררועי08/10/2008
שלום כיום אני בן 18 ויש לי משקפיים עם מספר 1.5 בשתי העיניים. אני ממש מרגיש לא בנוח איתם וכיום אני מתחיל לחשוב אם לעשות ניתוח לייזר אחרי צבא או לא. אני חושש בגלל כמה מצבים : - במהלך הניתוח אני מפחד לזוז למנתח , כי למשל אני בעצמי לא יכול לגעת עם האצבע בעין שלי הרבה זמן כי זה מציק לי - העיניים שלי רגישות ( רק המקרה הזה ) למשל אני הולך לרופא עיניים וניכנס לי לכלוך והוא רוצה להוציא אותו אז הוא משתמש בתאורה שמכוונת לי לעין וזה פשוט גורם לעין שלי להזיל דמעות , דבר כזה עלול לפגוע בניתוח? הודה לכם אם תוכלו לענות לי בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש להוסיף עוד שאלה ליתר השאלות
רועי08/10/2008אבקש להוסיף את השאלה הזאת , בנוסף לשאלות ששאלתי למעלה ( מעוניין שתענה לי גם על תגובה זאת וגם על האחרת במידה ואתה יכול ) - האם יכול להיגרם עיוורון ( לגמרי ) אחרי ניתוח לייזר? האם זה קרה ? ומה הסיכויים? תודה ולילה טוב , צום קל וגמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהפחדים
ד''ר נדב בלפר08/10/2008שלום רועי
כל מה שכתבת מוצדק ונורמלי לחלוטין
במהלך הניתוח מאלחשים (מרדימים) את העין - ואין כל תחושה
האור המסנוור מפריע רק ברגע הראשון ואח'כ מתרגלים אליו, בכל אופן, אם תדמע, לא תהיה בעיה
לגבי עיוורון - לא מוכר לי ולא דווח בספרות על מקרה של עיוורון כתוצאה מניתוח לייזר. כן (!) יש סיכונים כשהקשים (אך נדירים) בהם יכולים להוביל להשתלת קרנית (למשל, זיהום, חולשה קיצונית או צלקת בקרנית לאחר הניתוח)
גמח'ט
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על העזרה , עוד שאלות קטנות אם.
רועי08/10/2008עוד שאלות קטנות אם אפשר : אתה יכול להמליץ לי על אמריקן לייזר? ( בראשון - לציון ) ידוע לי שהם מומחים בתחום והם עוסקים בזה כבר שנים , הטכנולוגיה שלהם מצוינת וכן גם כן הרופאים. ועוד משהו קטן , שהלייזר פוגע בעין , האם אני מרגיש את זה? או שפשוט אני רואה אור ? והאם הרדמת העין תגרום לי לגמרי לא להרגיש את העין? כי אני מפחד להזיז את האישון כדי שלא תיגרם בעיה , האם יש מכשיר שתופס את האישון או משהו דומה לזה? תודה על העזרה שוב , מצטער שאני שואל הרבה , אבל עדיף לדעת מאשר לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהזה הקטנה גדול יהיה
ד''ר נדב בלפר10/10/2008שלום שוב
לא, איני רוצה להמליץ במסגרת זו על כל מקום שהו....
הלייזר אינו מסנוור. יותר מסנוור האור של המקרוסקופ (כדי שהמנתח יראה מה הוא עושה) ואליו, כאמור, מתרגליםמהר יחסית. אין מכשיר שמחזיק את העין אך יש מפסק, המחזיק את העפעפיים פתוחים. בזמן הלייזר יש לו מערכת עקיבה אוטומטית (כמו טיל מונחה) הכן המנתח עוקב אחרי העין שלך.
ו.. לא, אין כאב כשהלייזר פוגע בעין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)