מידע בסיסי בבקשה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מידע בסיסי בבקשה
    עדי
    10/10/2008

שלום רב אני כרגע בתהליך בירור ראשוני לקראת ניתוח לתיקון ראיה(-2 וחצי בשני העיניים) ויש לי מספר שאלות. ראיתי שיש מספר שיטות ורציתי לדעת איזו יותר מומלצת. כמו כן רציתי לדעת טיפה על עלויות(פחות או יותר) ומכונים מומלצים משום שראיתי שיש כל כך הרבה שמבצעים תניתוח שפשוט קשה לדעת מי יותר טוב או מומחה יותר בנושא . אשמח לקבל מידע, עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מידע בסיסי בבקשה

הוספת תגובה

• בבסיסו של המידע

ד''ר נדב בלפר
    10/10/2008

שלום עדי
    איני נוהג להמליץ על מכון או מקום כלשהו במסגרת זו ... אני מצפה ממך לערוך סקר או לקבל חוות דעת ממישהו קרוב ולהחליט. בהתאמה .. מחירי הניתוחים שונים - גם לפי סוג הניתוח וגם לפי המקום המנתח.... ואיני נוקב במחירים (גם לא בערך). אני מנסה לענות על שאלות רפואיות.
    לגבי סוגי בניתוחים: כל אחד מקבל המלצות בהתאם לבדיקת ההתאמה. בגדול יש שני סוגי ניתוחי לייזר על הקרנית: עם חיתוך מתלה (אינטראלאסיק) או בלי חיתוך כלומר טיפול ישירות על הקרנית (PRK או LASEK) וכן ניתוחים בהם משתילים עדשה תוך עינית: ICL או ARTISAN
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו