מספר שאלות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מספר שאלות
    אדיר
    12/10/2008

אני כרגע מברר לגבי ניתוח לתיקון ראיה ויש לי מספר שאלות דבר ראשון לגבי כלל ה "מספר יציב"-רשום בהרבה מקומות שהניתוח לא מתאים למי שהמספר שלו לא יציב בחצי שנה האחרונה. האם ביציב הכוונה לכך שלא הייתה תזוזה בכלל במספר?לי נגיד הייתה עלייה של0.25 בשני העיניים בתקופה האחרונה. האם הניתוח לא מתאים לי? כמו כן רציתי לשאול לגבי הצלחה בניתוח,האם במרבית המקרים הראיה משתפרת ל 6\6 או לא? האם תמיד יש בעיות של הילות בלילה לאנשים שעוברים את הניתוח? אדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• יציבות באיזורינו

ד''ר נדב בלפר
    12/10/2008

שלום אדיר
    0.25 D זה כמעט שגיאת בודק - זו נחשבת לרפרקציה יציבה
    אנו משיגים אחוזים גבוהים מאד של ראיה תיפקודית טובה ללא משקפיים. לא 100%. 6/6 זוהי ראיה טובה - יש אנשים שלא רואים 6/6 גם עם משקפיים. שאיפתנו היא לאפשר להם לראות מצויין (עד כמה שעיניהם יכולות) ללא משקפיים כמו שראו לפני כן עם משקפיים.
    לא - רוב מוחלט של המנותחים לא סובל מהילה בלילה לאחר הניתוח, שאלמלא כן לא היינו מנתחים אף אחד. מיעוט קטן מאד סובל מכך לצמיתות - והיום אנחנו יותר מודעים לגורמי הסיכון ומתריעים על כך מראש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו