ניתוח לייזר ופזילה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר ופזילה
    מרינה
    07/07/2007

שלום ! אני בת 22 המספר שלי הוא 5 - בעין אחת ו 5.5 - עם צילינדר לא גבוה בעין השנייה.... ויש לי פזילה קטנה בשתי העיניים אך היא בלתי נראית ( רק כשאני בוהה באותה נקודה לאורך זמן ניתן לראות את הפזילה ) אני מאוד רוצה לעשות ניתוח להסרת משקפיים, ורציתי האם כתוצאה מכך יראו לי את הפזילה, או שלהפך הניתוח יתקן גם אותה ? ומה בערך המחיר לניתוח ?
    אודה לתשובנ, זה מאוד חשוב לי !!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר ופזילה

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר לא מטפל בפזילה

ד''ר דוד לנדאו
    07/07/2007

מרינה שלום,

ניתוח הלייזר הלסרת משקפיים מתקן ליקוי ראיה (רוחק ראיה, קוצר ראיה וצילינדר).
    הוא בדרך כלל לא משפיע על פזילה.
    אם מדובר בפזילה בלתי נראית יש סיכוי טוב שהיא תישאר גם לאחר הניתוח בעיקר כאשר את בוהה באותה נקודה לאורך זמן. רק לעיתים העובדה שליקוי הראיה תוקן גורם למח לשפר את השליטה שלו בתנועות העין ולמחוק את הפזילה לחלוטין.

הדרך כלל האופומטריסט במהלך בדיקת התאמה יכול לאבחן אם הפזילה מקורה בליקוי הראיה או שיש בעיה בתנועות העין והרופא המנתח יוכל לתאם איתך ציפיות לגבי הפזילה לאחר הניתוח.

מחיר ניתוחי הלייזר שונה ממכון למכון ובהתאם להסכמים שיש למכון עם קבוצות שונות בשוק (במכונים מסוימים נותנים הנחות משמעותיות יותר לחברי קופת חולים זו או אחרת, יש הסכמי הנחות למועדונים שונים כמו קרנות השוטרים, הסתדרות המורים וכו...) כדאי לברר עם המכון לגבי הנחות.

אשמח לראות אותך בבדיקת התאמה

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו