טיפות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• טיפות
    הלן
    31/10/2008

שלום לפני שבועיים ו-5 ימים עברתי ניתוח לייזר ברשת "עיניים" בשיטת איטרא-לאסיק בתוספת C.V. יש כמה שאלות שמטרידות אותי: *אני ממשיכה לטפטף אנטיביוטיקה ויגהמוקס וטיפות סטראודקס מדי 4 שעות. היום בבוקר גיליתי שנגמרו לי טיפות הסטראודקס. האם ניתן להסתדר בלעדיהן במשך יומיים? *אני מרגישה שהראיה שלי בשתי העיניים עדיין לא אידאלית. הראיה בעין שמאל מעט יותר מטושטשת מימין. *קשה לי לפקס את הראיה בעצמים קרובים. *העיניים מתעייפות מהר ואז אני מתחילה לראות מטושטש. *עדיין יש לי שטף דם באחת העיניים. האם תופעות אלו יחלפו, ומתי? ושאלה אחרונה: מתי אוכל לחזור ולשחק טניס? בינתיים אני ממשיכה להתאמן ולרוץ כרגיל (אימונים עצימים), אבל הבנתי שכדאי להזהר מפגיעת עצמים בעין. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    טיפות

הוספת תגובה

• פרוטוקול טיפול

ד''ר נדב בלפר
    01/11/2008

לא ניתן לוותר על יומיים מהטיפול. יתרה מזאת - יש פרוטוקול טיפול שעלייך למלא - לא נראה לי 3 שבועות של טיפול כל 4 שעות. שווה לצלצל או לגשת ולבדוק את העניין.

יש זמן ריפוי ועדיין יתכנו שינויים. יש גם תמיד הבדלים בין שתי העיניים בקצב הריפו. חשוב גם לדעת עוד פארטים (גיל, מספר משקפיים לפני וכ'ו) ולכן יותר טוב לענות לאחר בדיקה ולפי נתוני התיק

*העיניים מתעייפות מהר - קרוב לוודאי על רקע יובש: זה שכיח לאחר הניתוחים הללו

*עדיין יש לי שטף דם באחת העיניים.- חסר כל משמעות קלינית - אלא אם מלווה בכאב עז , הפרשות או גדל.
    רצוי להמנע מחבלות סביב העין כמה שיותר... וממאמץ ספורט ניכר כחודש
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו