מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- wavefront, כן או לא?עומר08/11/2008
עברתי את הבדיקה במכון עיניים. והמליצו לי לעשות את ניתוח האינטרלאסיק, אך ציינו שאני יכול לוותר על ניתוח ה wavefront. יש לי מספר 7 בשתי העיינים, צילינדר נמוך יחסית 1. וקרנית דקה (548,545 מקרון בשתי העיניים) הבנתי שבמקרה של ניתוח עם wavefront תשאר לי קרנית דקה יותר ולכן יהיה לי קשה לחזור על הניתוח אם הוא לא הצליח. אבל בכל מקרה אני לא מתכוון לחזור על הניתוח. והיתרון של ה wavefront הוא הקטנת תופעת הסינוורים יש עוד חסרונות או יתרונות לשיטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר wavefront
פרופ' ישראל קרמר11/11/2008שלום רב ,
ניתוח לייזר מסוג wavefront או כפי שהוא נקרא במכון שלנו CV מומלץ בכל מקרה של קוצר ראייה גבוה ובמיוחד כשהוא מלווה בצילינדר מעל 0.5 דיאופטר. תפקיד טכנולוגית ה CV הוא למנוע סינוורים בלילה ולתקן צילינדרים ביעילות רבה. טכנולוגיה הCV נועדה לתת תוצאות איכותיות ואני מאוד מרוצה מתוצאותיה.
אינני רואה שום חיסרון בליטוש מתוחכם זה, אלא רק יתרונות.
בברכה ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)